KP-V Monkulat - PS Villa

Urheilutalo, Kaustinen

Sarjakärki kaatui Monkuloiden käsittelyssä

KP-V Monkulat - PS Villa 7-4 (1-0)

Monkulat palasi lauantaina takaisin voittojen tielle Futsal Ykkösessä, kun sarjakärki PS Villa joutui nöyrtymään Kaustisen urheilutalolla.

Monkulat lähti otteluun katkaisemaan jo neljän ottelun mittaista tappioputkea. Prässiä ei nostettu juurikaan yli puolen kentän vaan puolustettiin tiiviisti omalla puoliskolla vierailijan pitäessä palloa. 0-0 -tilanteessa mentiin pelin 13. minuutille asti, kunnes Tuomas Puronaho vei Monkulat 1-0 johtoon. Esityön osumaan teki Bright Ihionu. Tässä tilanteessa siirryttiin myös tauolle.

Toinen 20-minuuttinen alkoi tasaisesti ja molemmat joukkueet loivat puolittaisia tilanteita kaverin maalille. 27. minuutilla iski Monkuloille harmittava pari minuuttinen, jossa PS Villa teki kaksi maalia siirtyen ottelussa 1-2 johtoon. Tästä Monkulat eivät lannistuneet, vaan Ima tasoitti ottelun heti seuraavalla minuutilla. Pari minuuttia myöhemmin Tumppi vei Monkulat taas johtoon illan toisella osumallaan, mutta jo seuraavassa vaihdossa vierailija jälleen tasoitti tilanteeksi 3-3.

Ajassa 35:44 Jussi Mikkola ohjasi Jarkko Ojalan kovasta syötöstä Monkulat takaisin johtoon. Tämän jälkeen PS Villa oli pakotettu hakemaan tasoitusta "lentävän maalivahdin" avulla. Se ei tuottanut vierailijalle kaivattua tulosta, vaan Monkulat iskivät vuoronperään palloa hyvinkääläisten maaliin ja voitti ottelun lopulta selkein 7-4 lukemin.

Päivän otteluisäntä, VK Kepera, palkitsi Monkuloiden parhaana hattutempun vastustajan verkkoon iskeneen Tuomas Puronahon! PS Villan parhaana palkittiin kaksi maalia tehnyt Said Elkass.

Näin Monkulat on taas päässyt takaisin voittojen tielle ja matka jatkuu ensi viikolla etelään. Lauantaina pelataan Helsingissä, jossa ison kirkon Zenith isännöi Monkuloita. Kotimatkalla koukataan vielä sunnuntaina Turun kautta ja käydään vierailemassa paikallisen TPK:n luona Samppalinnassa.