MuSaFutsal - KP-V Monkulat

Porin Urheilutalo

Voitto viime hetken osumalla - maistuu!

MuSa Futsal - KP-V Monkulat 4-5 (1-1)

Lauantaina Porin urheilutalolla tarjottiin katsojille viihdettä aivan 40-minuuttisen ottelun loppuun saakka. Kaustiselta bussilla runsaan fanijoukon mukana tulleet Monkulat pääsivät tuulettamaan voittoa viimeisen minuutin erittäin jännittävien vaiheiden jälkeen.

Ottelu alkoi vierasjoukkue Monkuloiden osalta erinomaisesti, kun jo toisella minuutilla Tuomas Puronaho antoi kärkkärin laulaa siirtäen vierailijat 0-1 johtoon. Maalin jälkeen Monkulat loi puolittaisia paikkoja kohti porilaisten maalia, mutta MuSan maalivahti vesitti yritykset. Yhdeksän minuutin kohdalla kotijoukkue MuSa sai hyvältä kohdalta vapaapotkun, jonka Sami Kauppi laukoi tulisesti aivan Janne Björkgrenin vartioiman maalin yläkulmaan. 1-1 lukemissa siirryttiin myös tauolle.

Toiselle puoliskolle Monkulat tuli selvästi paremmalla jalalla. 25-minuutin kohdalla Monkulat oli noussut jo turvallisen tuntuiseen1-3 johtoon Jarkko Ojalan ja Eemeli Puronahon maaleilla. Kotijoukkue MuSa ei päästänyt vierailijoita nauttimaan johtoasemasta, vaan tasoittivat nopeasti ottelun tilanteeksi 3-3. Tasoituksen jälkeen, jo seuraavassa vaihdossa, Monkuloiden Bright Ihionu näytti, missä mies on parhaimmillaan. Maalin edustan päällikkö ohjasi kylmä viileästi Monkulat jälleen johtoon.

MuSa oli pakotettu hakemaan tasoitusta ilman maalivahtia yv-pelillä. Monkulat kuitenkin puolusti tiiviisti ja maalilla Huntti viimeisenä lukkona piti johtoasemaa aina ottelun viimeselle minuutille asti. Pallo pomppi Monkuloiden puolustuksesta hieman onnekkaasti porilaisten Jone Vallinille, joka latasi voimalla pallon maalin alanurkkaan ja tasoitti ottelun. Pelikello näytti tällä hetkellä 39:30.

Kuuluttajan vielä hehkuttaessa tasoitusta ja kotiyleisön juhliessa Monkulat nosti heti aloituksesta pallon kohti porilaisten maalia. Tällä kertaa pallo pomppi onnekkaasti Rauli Lassilalle. Pallo haltuun ja nätti syöttö vastustajan jalkojen välistä sivuun, josta Jarkko sijoitti pallon vastustamattomasti porilaisten verkkoihin. Porilaiset hiljenee, Monkulat aloittaa kansantanssin ja 3 pistettä matkaa Kaustiselle lukemin 4-5!