Urheilutalo, Kaustinen

KP-V etu:lle pistetili auki ensimmäisestä ykkösdivarin pelistä

KP-V Etu - Team Vanpa 5-5 (2-2)

Tätä hetkeä oltiin odotettu pitkään, sillä myös naisten osalta futsalin ykkönen pyörähti käyntiin.

Vierailijat saapuivat Vantaalta asti. Vastustajasta tiedettiin sen verran, että lukeutuu ykkösen kärkiporukoihin, sekä joukkueesta löytyy viime kaudella pistepörssin kaksi parasta pelaajaa.

Ennakoista viis, sillä kotijoukkue otti komennon välittömästi. Lukuisia hyviä katkoja ja nopeita vastahyökkäyksiä, mutta viimeiset ratkaisut ja vieraiden maalivahti estivät pallon päätymistä maaliverkkoihin.

Kotijoukkueen hyvistä maalipaikoista huolimatta vieraat saivat ensimmäisenä pallon maalinperukoille pelin yhdennellätoista minuutilla. Tämä ei kotijoukkuetta lannistanut. Vain minuuttia myöhemmin Julia Känsäkoski petaa takatolpalle paikan, Salla Ojala kiittää ja siirtää pelivälineen maaliin. Kotijoukkue vastasi myös seuraavasta maalista, kun kulmapotkusta nähtiin upea karusellikuvio, jonka Taru Paavola päättää ja laukoo iloisesti kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Vieraat tasoittavat pelin vielä minuuttia ennen taukoa ja tauolle siirryttiin 2-2 tilanteessa.

Tauolla painotettiin vastustajan prässäämistä ylhäältä ja huolellisuutta maalipaikoissa. Tämä tuottikin tulosta, sillä nopeasti KP-V oli jo kahden maalin karkumatkalla.

Team Vanpa tuli kuitenkin jälleen maalia lähemmäksi ennenkuin ottelun parhaimmistoon kuuluneen Alina Skogin oli aika pitää vieraiden puolustusta pilkkanaan ja tarjoilla Anna Gazivodalle tyhjän maalin. Anna kiitti ja sijoitti pallon varmasti verkkoihin.

Ottelu alkoi näyttämään siltä, että ansaitut pisteet jäävät kaustiselle, mutta turhan painokas hyökkäysinto kostautui ja vieraat tekivät viimeisellä kahdella minuutilla kaksi maalia ja harmillisesti lopputulokseksi 5-5. Kotijoukkueen parhaana palkittiin puolustuksen kivijalkana raatanut Julia Känsäkoski.

Ottelu oli ennenkaikkea positiivinen alku KP-V etun ykkösdivaritaipaleelle. Suuri kiitos pelihurmoksesta kuului myös runsaslukuiselle yleisölle, joka oli siirtänyt lauantai-illan saunomista myöhemmäksi ja saapunut urheilutalon lehtereille hikoilemaan. Seuraavaksi KP-V etu matkustaa Jurvaan tulevana lauantaina 12.11, jossa se kohtaa Vaasalaisen FC Sport-j/2:n.KP-V Etu - Team Vanpa 5-5 (2-2)

kuvat: Joona Penttilä