FC Sport-j/2 - KP-V etu

Liikuntahalli, Jurva

KP-V etulle niukka tappio

Fc Sport-j/2 - KP-V etu 6-4 (2-2)

KP-V etu saapui Jurvaan täydellä miehityksellä. Mukanaan kuitenkin muutama pelaaja, joiden pelikunto oli arvoitus. Ensimmäinen pelaajamenetys tuli jo viiden minuutin pelin jälkeen, kun reiden harjoituksissa viikolla loukannut Laura jättäytyi pois. Seuraava vaihto toi KP-V:lle kuitenkin positiivisen pilkahduksen, kun Anna pääsi oikealta nousemaan ja tuikkasi terävällä kärkkärillä maalivahdin längeistä pallon vastustajan verkkoon ja Kaustislaiset 1-0 johtoon.

Toisen pelaajamenetyksen KP-V koki 10 minuutin pelin jälkeen, kun Sofian polvi vääntyi pallontavoittelutilanteessa. Hetkeä myöhemmin vastustaja teki 1-1 tasoitusmaalin. Tästä KP-V etu ei kuitenkaan hätkähtänyt vaan kaksi minuuttia myöhemmin Roosa tykitti pallon etukulmasta verkon perukoille kulmatilanteen päätteeksi. Sportti tasoitti kutenkin vielä ennen taukovihellystä tilanteeksi 2-2.

Toiselle jaksolle kotijoukkue sai salama alun ja siirtyi 3-2 johtoon, kun pelikello oli edennyt vain 11 sekuntia. Alun jälkeen Kausislaisetkin jälleen heräsivät. Peli meni päädystä päätyyn ilman maaleja. KP-V:n maalilla Teresa suoritti jälleen loisto torjuntoja ja piti omalla panoksellaan joukkueen mukana pelissä. Muutaman minuutin pallottelun jälkeen oli KP-V:n vuoro maalinteolle. Salla rouhi pallon näyttävän liun päätteeksi maaliin. Ja peli oli jälleen tasan.

Seuraavaksi oli jälleen Sportin vuoro tuikata pallo loistavasti maalissa pelanneen Teresan ohi. Mutta vain 20 sekuntia myöhemmin Taru vippasi istualteen pallon tolpan kautta ohi vastustajan maalivahdin. 4-4 tilanteen jälkeen peli jatkui tasaisena. Kentän omituinen pinta teki vähän väliä tepposia pelaajille. Yhden epäonnisen liukastumisen jälkeen vastustaja pääsi laukomaan vastustamattomasti pallon KP-V:n verkkoon ja 5-4 johtoon. Sportti teki vielä yhden maalin lisää ja lopputulokseksi 6-4.

Kokonaisuudessaan peli oli tasaista. Kaustislaiset olivat aluksi hieman pihalla pienen pienellä kentällä, jonka pinta oli osalta kohtaa erittäinkin tahkea ja osaltaan oikeinkin liukas. Tutulla koti kentällä peli toivottavasti sujuu paremmin, kun tilaakin tulee puolet lisää.

Seuraava KP-V etun peli on tulevana viikonloppuna, kun joukkue matkustaa KaDyn vieraaksi Jyväskylään sunnuntaina 20.11. Peli alkaa klo 17 Huhtasuon ytenäiskoululla.