KaDy - KP-V etu

Huhtasuo yk

Harmittavat loukkaantumiset värittivät KP-V etun vierailua Jyväskylässä

Kady - KP-V Etu 5-2 (3-1)

Kauden toiseen vierasotteluun lähdettiin hieman siipirikkoisena, sillä ykkösketjusta sivussa olivat Laura, Roosa ja Sofia, mutta onneksi joukkueen rinki on laaja ja mukaan saatiin 12 pelinaista.

Nousua liigaan havitteleva ja sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Kady oli voittanut kaikki ottelut, joten luvassa oli iso haaste. Ottelu alkoi kotijoukkueen pallonhallinnalla, mutta vaarallisimmat tilanteet loi kuitenkin vierasjoukkue. KP-V Etu siirtyi 0-1 johtoon pelikellon näyttäessä 8 minuuttia, targettina rajusti töitä tehneen Salla Ojalan osumalla. Syötön maaliin tarjoili Alina Skog.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Kady tasoitti pelin vaparista, jossa pallo muutti ikävästi suuntaa ottaen kimmokkeen muurista ja päätyen maaliverkkoon ohi jälleen loistavasti pelanneen Teresa Delian. Kotijoukkue iski harmittavasti vielä kaksi osumaa ja tauolle siirryttiin 3-1 tappioasemassa.

Toiselle jaksolle lähdettiin hakemaan vimmatusti kavennusosumaa. Aluksi kotijoukkue siirtyi kuitenkin jo 4-1 johtoon. Tämän jälkeen Roosa Ojala joutui jättämään pelin loukkaantumisen takia. Taru Paavola kuitenkin päätti ettei ottelu ole vielä ohi vaan kavensi pelin tilanteeksi 4-2 Emilia Kykyrin tarjoilusta. Ikävät uutiset ei tähän loppunut, sillä vahvaa ottelua pelannut Emilia loukkasi nilkkansa pahannäköisesti yhteentörmäyksessä vastustajan maalivahdin kanssa. Kady voitti lopulta ottelun lukemin 5-2, mutta ottelusta jäi paljon hyvää. Pystyttiin haastamaan tasaväkisesti kärkijoukkue, joten olettaa sopii, että pisteitä on jatkossa luvassa.

Tulevana lauantaina vuorossa on Futsalin superlauantai Part II. Ensin Monkulat kohtaa PS Villan Hyvinkäältä klo 15 alkaen, jonka jälkeen naisten vieraaksi saapuu FC VAPSI Sastamalasta klo 17:15. Tervetuloa kannustamaa