Urheilutalo, Kaustinen

KP-V etulle kauden ensimmäinen voitto!

KP-V etu - Vapsi 4-3 (3-2)

Kauden toisessa kotiottelussa vastaan asettui kautensa hyvin aloittanut FC Vapsi, Sastamalasta.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta erinomaisesti, sillä vain kaksi minuuttia oli pelattuna ja Alina Skog siirsi KP-V:n johtoon hienolla laukauksella kulmakuvion päätteeksi.

Hetkeä myöhemmin Salla Ojala lisäsi johdon jo 2-0, Anna Gazivodan ensin kolisteltua tolppaa.

Tuomarilinja oli läpi pelin vähintäänkin arveluttava. Ihmeellisiä vihellyksiä tuli molempiin suuntiin. Yhtenä esimerkkinä Teresa Delià liukuu kyljellään palloon maalivahdinalueella, samaa palloa tavoittelee myös vastustajan kenttäpelaaja. Tuloksena vastustajalle rangaistuspotku. Peli 2-1.

Hetken pelattiin erilaisten vihellysten saattelemana ja vastustaja pääsi rokottamaan vaparista pelitilanteeksi 2-2. Tuomarien pillit pysyivät niin ahkerasti huulien välissä, että molempien joukkueiden virhetilit tulivat täyteen. Kotijoukkue pääsi ensimmäisellä puoliajalla kokeilemaan 10m pilkulta maalintekoa, mutta Alinan laukaus suuntautui hieman vasemmalta ohi maalin. Alina päätti kuitenkin kuitata ohi laukauksen vielä ennen taukoa. Keskialueella pallonriisto. Julia Känsäkoski tarjoili ja Alina pisti viileän kärkkäri alakulmaan, joten tauolle kotijoukkue 3-2 johdossa.

Toinen puoliaika olikin melkoista taistelua. Vastustaja nosti prässiä, mutta jälleen maalinteossa onnistui kotijoukkue. KP-V etulle vapari n. 12:stä metristä. Roosa Salonen tykitti matalan kärkkärin etukulmasta suoraan verkon perukoille. Vastustaja tuli vielä maalin päähän, mutta kotijoukkue taisteli ansaitut pisteet Kaustiselle. Lopputuloksella 4-3.

Otteluisäntä Keliber Oy palkitsi kotijoukkueen parhaana Julian, joka jälleen uurasti hartiavoimin puolustuksen pohjalta, aina vastustajan maalille asti.

Seuraavana KP-V etu matkustaa Seinäjoelle huomena 04.12 Sisun vieraaksi, joka otti myös edellisenä viikonloppuna kauden ensimmäisen voittonsa.