Myyrmäki Urheilutalo

Täydet pisteet isolta kirkolta!

Team VanPa - KP-Vetu 2-3 (2-3)

Lauantaiaamuna 10.12. kohti Vantaata lähti 11 kpl KP-Vetun naisia, jossa he kohtasivat paikallisen Team VanPan.

Ottelu alkoi hermostuneesti ja useat vierasjoukkueen syötöt pysähtyivät liian usein ensimmäiseen vastustajaan. Tämänkin johdosta siirtyi kotijoukkue nopeasti 2-0-johtoon. Vierasjoukkue etu kuitenkin alkoi ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen saada enemmän pelistä otetta ja 2-1 kavennus nähtiin, kun Julia Känsäkoski pommitti kulmapotkusta etuyläkulmaan. Syötön tarjoili Roosa Ojala. Toinen maali oli myös Julian käsialaa. Salla Ojala nousi hyvin laidasta ja siirsi pallon keskelle Julialle, joka pommitti pallon ohi vastaantulleen maalivahdin ja 2-2 tilanne oli tosi.

Tähän ei kuitenkaan vierasjoukkue halunnut jäädä, vaan jatkoi prässiään. Alina Skog sai loistavan prässin jälkeen luotua kahdella yhtä vastaan tilanteen. Alina syötti takatolpalle nousseelle Sallalle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin.

Puoliajalle siirryttiin 2-3 vierasjoukkueen johtaessa. Toinen 20-minuuttinen, vai 25-minuuttinen kellomiehen jäätäessä, oli sitten päästä päähän ravaamista alusta loppuun. KP-Vetun tytöt kuitenkin saivat peitettyä ja puolustettua pahimmat vastustajan yritykset. Ja kun toisenkaan päähän ei hyvien paikkojen myötä tullut lisämaaleja, päättyi ottelu KP-V etun 2-3 voittoon.

Vierasjoukkueen parhaaksi pelaajaksi valittiin kaksi maalia iskenyt Julia, mutta palkinnon olisi kyllä ansainnut jokainen pelaaja. Jokaikinen taisteli loppuun asti ja antoi kaikkensa kentällä. Varsinkin puolustussuuntaan peli oli ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen aivan loistavaa! Ja Teresa Delián sairastuttua maalia vartioi loistavasti pikakomennuksen tolppien väliin saanut Laura Koskinen.

Seuraavaksi pelataan jälleen KP-V etun kotikentällä tulevana sunnuntaina 18.12, kun etun vuoden viimeiseen kotipeliin vastaan astelee sarjan kärkisijoilta Sport-j/2 Vaasasta. Tervetuloa kannustamaan etu voitokkaasti ansaitulle joulutauolle. Peli alkaa klo 14!