Urheilutalo, Kaustinen

Vuoden viimeiset pisteet karkasivat vieraille

KP-V Etu - FC Sport-j/2 2-3 (2-1)

Nyt, kun vuosi on vaihtunut ja kinkun lisäksi on sulateltu tämän pelin tapahtumia riittävästi, niin on aika yrittää suoltaa painokelpoista raporttia.

Vuoden viimeiseen peliin lähdettiin haastamaan sarjakärkeä ja kuuma peli saatiinkin aikaiseksi.

Ottelu alkoi kotijoukkueen komennossa, pallo liikkui pelaajalta toiselle ja paikkoja luotiin vieraiden maalille tiuhaan tahtiin.

Pelikellon näyttäessä 4 minuuttia Taru Paavola runnoo laidalta läpi ja ujuttaa pelivälineen ohi vastaan tulleen maalivahdin. Kotijoukkueen ansaittu johto 1-0.

Tämän jälkeen Sport sai pelistä otteen ja peli tasaantui. KP-V etu:n Teresa Delia piti kuitenkin torjunnoillaan kotijoukkueen johdon aina 11min. asti, jolloin vastustaja pääsi rokottamaan tasoituksen 1-1:een.

Hetkeä ennen taukovihellystä nähtiin yksi kauden hienoimmista maaleista. Alina Skog harhautteli Messimäisesti pari vastustajaa ja tarkka laukaus alakulmaan. kotijoukkue 2-1 johdossa tauolle.

Toisesta jaksosta jäikin mieleen räikeät tuomarivirheet, kaksi selvää punaista korttia sekä kyseenalainen Vaasalaisten voittomaali, jossa pallo kävi tolpan kautta ylärimaan ja sieltä ulos.

Joskin ehkä vieraat olivat loppu pelistä paremmalla jalalla liikkeellä ja niukasti 3 pistettä matkasivat Vaasaan lukemin 2-3.

Kotijoukkueen parhaana pelaajana palkittiin Alina Skog.

Seuraava kotiottelu pelataan 8.1. klo 14 Kaustisen Urheilutalolla, jolloin etua vastaan asettuu KaDy Jyväskylästä.