KP-V etu - Seinäjoen Sisu

Urheilutalo, Kaustinen

Etulla kaksi murskapeliä!

FC Vapsi – KP-V etu (6-2) 11-3

Peliin lähdettiin hieman vajavaisella kokoonpanolla loukkantumisten ja muiden poissaolojen takia. Sekoitetut pelipaikat ja olisiko jonkunmoinen matkustus-uupumus näkyi heti pelin alusta. Vaikka pallo ei ollut se tuttu ja turvallinen, ei sen piikkiin voi ainakaan harhasyöttöjen määrää laittaa. Etu ei oikein missään vaiheessa saanut omaa peliään käyntiin ja vastustaja viimeisteli kovalla prosentilla. Loppulukemat 11-3.

KP-V etu – Seinäjoen Sisu (5-3) 11-4

Tästä pelistä Etu päätti edellisestä rökäletappiosta sisuuntuneena lähteä vain ja ainoastaan hakemaan kolmea pistettä. Peli lähti hienosti liikkeelle, kun jo ensimmäisellä minuutilla Julia Känsäkoski heilutteli vastustajan maaliverkkoja. Pika maalin jälkeen kotijoukkue hieman taantui ja alkoi pelaamaan hieman liiankin varovasti. Vain peri minuutti ja vastustajat olivat tasoissa. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan etu lisäsi liikettä kentällä ja sai luotua vaarallisia maalipaikkoja vastustajan maalille tiuhaan tahtiin. 5 minuutin sisään Alina, Roosa, Salla ja Anna tekivät maalin naiseen. Vastustaja osui kahdesti ennen taukovihellystä, joten tauolle lähdettiin Etun johtoasemassa 5-3.

Toisen puoliajan alkuun Alina lisäsi kotijoukkueen johdon jo 6-3, mutta muutama minuutti myöhemmin vastustaja pääsi rokottamaan maalinedustalta. Seuraavat pitkät minuutit pelattiin maalittomana. Vastustajan maalivahti pelasi hyvää peliä ja piti vastaan tuloillaan Sisun mukana pelissä. Pelin loppupuolella tuli vastustajalle jälleen musta 5 minuuttinen, Taru, Alina x2, Roosa ja Laura kävivät vuorollaan heiluttamassa vastustajan maaliverkkoja. Pelin loppulukemat 11- 4 olivat palsamia Etun edellisviikonlopusta jääneille haavoille. Ottelun parhaana pelaajana kotijoukkueesta palkittiin huimat tehot 4+1 tehtaillut Alina Skog.

Tuleva viikonloppu on Kaustisella jälleen futsalin täyteinen,kun ensin lauantaina Monkulat kohtaavat omassa ykkösen ottelussaan sarjajohtaja Mad Maxin klo 15. Heti perään Etu kohtaa omassa kamppailussaan Team Vanpan Vantaalta. Sunnuntaina Kaustisen futsal-viikonloppu huipentuu Monkuloiden toiseen kotiotteluun Loisketta vastaan klo 15. Tervetuloa kannustamaan!