Huhtasuo yk

Etu tasasi pisteet sarjakärjen kanssa

KaDy - KP-V etu 1-1 (1-0)

Viime sunnuntaina KP-V etu lähti hakemaan kolmea pstettä Jyväskylästä. Matkalle mukaan saatiin äänekäs fanijoukko, jolle suuri kiitos tsemppaamisesta!

Jyväskyläläinen KaDy oli siis ainoa joukkue Naisten futsalin ykkösessä, jota Etu ei ollut vielä kuluvalla kaudella voittanut. Voitontahto oli siis kova. KaDy oli jo ennen tätä peliä varmistanut nousunsa ensi kaudeksi liigaan.

Vastustaja tiedettiin etukäteen todella hyvin puolustavaksi joukkueeksi. Eikä se huonosti puolustanut nytkään. Etu sai palloa liikuteltua hyvin pelaajalta toiselle ja maalipaikkoja syntyi tasaiseen tahtiin. Valitettavasti näissä vastustajan maalivahti veti pidemmän korren. Vaikka Etu pelasi yhtä kauden parhaista peleistään, maaliverkkoja pääsi heiluttamaan ensimmäisenä KaDy, kun laukauksen jälkitilanteesta pallo jäi pyörimään Etun maalin edustalle ja vastustaja pääsi tuikkaamaan pallon ohi loistavasti pelanneen Teresa Delián. KP-V etu ei tästä lannistunut vaan jatkoi omaa varmaa peliään. Puoliajalle lähdettiin kuitenkin KaDyn 1-0 johdossa.

Puoliajalla valmentaja Juho Koivukangas painotti vielä lisää helppojen syöttöjen merkitystä ja rauhallisuutta kuvioiden noudattamisessa. Toisella jaksolla peli pysyi tasaisena ja palloolisi voinut löytyä kummanpään verkoista tahansa. Etun onneksi pelikellon näyttäessä 33 min. Julia Känsäkoski teki vapauttavan maalin Alina Skogin taidokkaasta esityöstä. 1-1 tasoitus jäi harmittavasti Etun ainoaksi maaliksi ja näin pisteet tasattiin joukkueiden kesken samoin numeroin. Etun parhaana palkittiin mahtavan alustuksen tasoitusmaaliin tehnyt Alina.

Tilannekooste pelistä:

Ensi viikonloppuna vietetään jälleen futsal-juhlaa Kaustisella. Lauantaina Monkulat kohtaavat miesten ykkösessä Helsinkiläisen Zenithin klo 15 alkavassa kamppailussa. Heti perään klo 17:15 Etu kohtaa ykkösen viimeisessä kotipelissään FC Vapsin Sastamalasta. Sunnuntaina vielä klo 15 Monkulat pelaavat Turun Pallokerhoa vastaan. Eli futsalin nälkäisille on luvassa hemmotteluviikonloppu!!! Tervetuloa kassohan!

Liput Monkuloiden peleihin 5€/hlö/peli. Etun peliin 3€. Alle 12-v ilmaiseksi.