Esittely
Ottelutilastot
KP-V etu - KaDy 2
2019-2020 - KP-V etu - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 13:00 Kaustinen, Urheilutalo
16
Hel

Otteluennakko Etu - KaDy


Etu pelaa kauden viimeisen kotipelinsä tulevana sunnuntaina. Etu saa vastaansa sarjaa johtavan KaDy:n Jyväskylästä, eli huippupeli tiedossa. KaDy ei ole vielä hävinnyt ainuttakaan ottelua, mutta Etu tulee kovaa vauhtia perässä kakkosena sarjassa. Etulla on vielä mahdollisuudet liigan nousukarsintaan, eli nyt tarvitaan kotiyleisön vankka kannustus.

KaDy:a vastaan täytyy pelata tarkasti ja järkevästi. Heillä on sarjan yksi parhaimmista maalivahdeista ja valmennus on Suomen huipputasoa. Etun edellinen peli KuPS:a vastaan oli 38 minuuttia hyvää peliä, eli tästä on hyvä jatkaa. Etun valmennuskaksikolla on hyvä strategia KaDy:n puolustuksen purkamiseen, joten teräviä tilanteita on tiedossa.


Otteluraportti Etu - KaDy


Kaustisella pelattiin kauden viimeinen kotipeli ja hyvästä yrityksestä huolimatta vastustajat veivät pisteet kotiin luvuin 4-5. Peli oli tasainen ja vauhdikas ja tauolle siistyessä varsin tasainen (1-1). KaDy:n pelaaminen oli tasaista koko ajan, Etulle puolestaan tuli suvantovaihe toisella puoliajalla ja siinä vaiheessa KaDy käytti tilaisuuden hyväkseen. Etu kuroi eroa umpeen matkan varrella, mutta edes lopun reikäpaitapeli ei auttanut tässä tilanteessa. KaDy tiivisti peluuttamista lopussa, mikä myös kertoi heidän tarpeestaan puolustautua Etun hyökkäyksiä vastaan.

Etun maalintekijöinä oli tänään Jenny Le, Sofia Peltola, Taru Paavola ja Roosa Salonen. Parhaana pelaajana palkittiin ikiliikkuja Jenny Le.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
Kategoriat