Esittely
Ottelutilastot
GBK - KP-V etu
2019-2020 - KP-V etu - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 19:00 Kokkola, Hollihaan liikuntahalli
3
Tam

Ennakkoinfo


Paikalla klo 17:30!

Otteluennakko Gbk - Etu


Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Kevätkierros alkaa ja nyt on aika ryhtyä tositoimiin kun vuoden ensimmäinen vieraspeli on tulossa. Tällä kertaa Etu matkaa Kokkolaan ja saa vastaansa nyt jo tutun vastustajan Gbk:n, joita syyskauden häviö 6-2 on takuulla jäänyt harmittamaan. Odotettavissa on, että Gbk pelaa voittaakseen tämän ottelun.

Etulta matkaan lähtee tuttu porukka ja kokoonpanoa vahvistamaan lähtee Pinkeistä tuttu Veera Jääskä. Hän on jo konkari kakkosdivarin porukassa ja pääsee nyt näyttämään taitonsa ykkösdivarin puolella. Veera Mattila, Erica Niemi ja Emilia Nurkkala ovat vastustajien joukosta niittäneet mainetta ja heitä on erityisen tärkeää vartioida. Niemi johtaa ykkösdivarin maalipörssiä, eli hän on vaarallinen hyökkäyspäässä.

Eikun hakemaan voitto kotiin!

Otteluraportti Gbk - Etu


Gbk kaatui luvuin 4-1.

Perjantai oli Julia Järvelän ilta, hän teki tehopakkauksena kokonaiset kolme maalia. Ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja Gbk:n Vera Mattila vei kotijoukkueen johtoon kymmenen minuutin kohdalla. Etu ei kuitenkaan ollut hätää kärsimässä, vaan Julia Järvelä taituroi tilanteen 1-1:een, Sofia Peltola 1-2:een ja Järvelä vielä 1-3:een ennen taukoa. Puoliajalla valmentaja Juho Viiperi painotti, että Gbk aloittaa kovaa toisen puoliajan ja se vaatii, että koko joukkue pysyy tarkkana. Ennustus toteutui ja Gbk tuli vauhdilla, mutta turhautui ja väsähti kun maalit jäi uupuumaan. Toinen puoliaika olikin Etun hallinnassa ja Järvelä teki joukkueen neljännen maalin heti tauon jälkeen. Gbk nosti vielä lopussa maalivahdin mukaan hyökkäyksen, mutta tästä huolimatta ei syntynyt vaarallisia paikkoja. Koko joukkue puolusti hyvin ja fiksusti ja illan tähtiä olivat Julia Järvelä sekä loistavasti torjunut Teresa Deliá.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat