Esittely
Ottelutilastot
KP-V etu - FC Brändöpojkarna
2019-2020 - KP-V etu - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 13:00 Kaustinen, Urheilutalo
14
Jou

Ennakkoinfo


Paikalla klo 11:15!

Kp-v Etu - FC Brändöpojkarna otteluennakko


Ja taas on pelipäivä!

Etu saa tulevana viikonloppuna vastaansa vaasalaisjoukkueen FC Brändöpojkarna. Vieraat ovat FC Seinäjoen jälkeen sarjataulukon hännillä kahdella pisteellä, eli odotettavissa on, että he hakevat ensimmäistä voittoaan. Brändöpojkarna on fyysinen ja isokokoinen joukkue täynnä loistavia jalkapallonpelaajia, eli haastava vastus on tiedossa . Heitä vastaan täytyy pelata täysillä koko 40 minuttia koska vaasalaiset eivät lopeta peliä kesken, vaan pelaavat jokaisen tilanteen ja ottelun loppuun saakka.

Vastustajien riveistä löytyy entinen Etulainen Roosa Ojala, joka on kehittynyt huomattavasti kesän aikana. Ojala ratkaisi harjoitusturnausvoiton vaasalaisille, eli häntä täytyy pitää tiukasti silmällä.

Salla Kaunisto on pelannut alkukauden hyvin vakuuttavasti varsinkin kakkossarjassa ja lähtee nyt Etun mukaan haastamaan vastustajia. Me saamme varmasti nähdä vaarallisia tilanteita Kaunistolta tulevassa pelissä. Tiia-Maria Karvonen on ollut Etun salainen ase ylivoimapelissä kahdessa edellisessä ottelussa, nähtäväksi jää onko hän samassa roolissa kentällä tulevana viikonloppuna.Otteluraportti Etu - FC Brändöpojkarna


Voitto tuli!

Viikonlopun peli vaasalaisia vastaan oli tärkeä. Tästä pelistä oli otettava voitto kotiin ja Etuhan tekee sen mikä Etun on tehtävä. Lopputulema oli 5-2, mutta ei se ihan helpolla herunut. Ottelu alkoi mainiosti, Essi Rahkonen latasi maalin reilun minuutin jälkeen Jenny Len syötöstä. Laura Koskinen jatkoi samaa rataa vajaan kahdeksan minuutin kohdalla Julia Järvelän hienosta syötöstä, mutta FC Brändöpojkarna kavensivat 2-1 tilanteeseen ennen puoliaikaa.

Toisella puoliajalla Roosa Salonen, Julia Järvelä ja Taru Paavola tekivät vielä yhden maalin naiseen, eikä hätää ollut vaikka vaasalaiset tekivät juuri ennen loppua 5-2 kavennusmaalin. Kaikki mukana olleet pelaajat pääsivät toisella puoliajalla kentälle ja jokainen hoitivat oman etuutensa erinomaisesti. Vaasalaisten erikoinen pelityyli aiheutti haastavia tilanteita, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Toukokuu   »
Kategoriat