Esittely
Ottelutilastot
KP-V etu - KuPS Naiset
2019-2020 - KP-V etu - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 13:00 Kaustinen, Urheilutalo
30
Mar

Ennakkoinfo


Paikalla klo 11:15!

Kp-v Etu - KuPS


Kuopion palloseura asettuu seuraavaksi Etua vastaan. Ensimmäistä kauttaan ykkösessä pelaava joukkue on tehnyt vaikuttavaa työtä kauden alusta alkaen ja tehnyt vaikutuksen syöttöpelillään ja fyysisyydellään. GBK:n voittaneet kuopiolaiset tulevat varmasti prässäämään Etua ylhäältä asti, eli on tärkeää saada pallo liikkeelle heti. Liisa Kuuloja ja Anu Koponen ovat KuPS:n tehokaksikko, jotka ovat yhdessä tehneet puolet joukkueen maaleista ja heidän varalleen saa Etu miettiä turvatoimia.

Etulla on vastaavasti vaarallisia hyökkääjiä riveissään, jotka takuulla hermostuttavat vastustajan puolustusta. Jenny Le-Östman on pelannut vakuuttavasti alkukauden ja häneltä voimme odottaa vielä enemmän vaarallisia tilanteita. Jenny on intohimoinen futsalpelaaja, joka kehittää omaa tekemistään jatkuvasti. Joukkuueen kapteeni ja jo rutinoitunut pelaaja Roosa Salonen johtaa joukkuetta esimerkillisesti olemalla itse rauhallisuus kentällä ja pelaamalla varmaa peliä.

Valmennus on seurannut ja analysoinut KuPS:n pelejä, joten vieraat eivät pääse helpolla vieraillessaan Kaustisella. Tämän kauden kotipeleissä on ollut toista sataa kannattajaa, jotka ovat luoneet hyvää tsemppiä katsomosta käsin. Lisää tätä!


Otteluraportti Kp-v Etu - KuPS


Kuopiolaiset kävivät nappaamassa Kaustiselta voiton kotiin lukemin 5-2 viikonlopun pelistä. Ilman Teresa Delián loistotorjuntoja lukema olisi voinut olla Etun kannalta rumemmat, KuPS:lla oli enemmän hyviä ja vaarallisia maalipaikkoja. Teresa palkittiin oikeutetusti kotijoukkueen parhaana pelaajana. Vierasjoukkueen parhaana pelaajana palkittiin maalivahti Laura Kokko, joka myös sai tilastoihin yhden maalipisteen tehdessään maalin kaksikymmentä sekuntia ennen loppua. Liisa Kuuloja teki vastustajien ja koko pelin kolme ensimmäistä maalia, Anu Koposen lauottua pallon Etun verkkoon puolitoista minuuttia ennen loppua.

Peli oli hyvin fyysistä ja useampi pelaaja sai kolhuja matkan varrella. Etu kärsi pelaajakadosta sairastumisien myötä, mikä sekoitti kentällisiä ja johti siihen, että oma peli oli ajoittain sekavaa ja hätäistä. KuPS liikkui ja prässäsi kotijoukuetta paremmin, eikä Etu päässyt niskan päälle loppuajan hyvästä taistelusta huolimatta. Etun reikäpaitapeli sujui hienosti ja kentälle tullut ylivoima-ase Tiia-Maria Karvonen nappasi lopussa kaksi syöttöpistettä Janika Kolan ja Taru Paavolan viimeistellessä upeat maalit.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat