Esittely
Ottelutilastot
Tarmo - KP-V etu
2019-2020 - KP-V etu - Naisten Futsal-Ykkönen
Klo 18:30 Kälviä, Vapaa-ajantalo
21
Mar

Ennakkoinfo


Paikalla 17:15!

Kälviän Tarmo - KP-V etu


Etun kauden ensimmäinen vieraspeli pelataan ykkösen uutta tulokasta Kälviän Tarmoa vastaan tällä viikolla. He pelasivat vakuuttavasti kakkosessa viime kaudella eikä ole mikään ihme, että jatkavat ylemmällä tasolla. Etun valmennus odottaa näkevänsä pelissä tasaista vääntöä joukkueiden kesken ja Tarmo tulee haastamaan kaustislaiset pelityylillään, joka on erilaista kuin mitä muilla joukkueilla on. Etun päävalmentaja Juho Viiperi on hionut taktista puolta ja oletus on, että Tarmo on sillä voitettavissa.

Kapteeni Suvi Niskala sekä Elma Rimpioja ovat vahvoja yksilöitä Tarmossa, jotka varmasti pistävät Etulle kampoihin ja aiheuttavat vaarallisia tilanteita. Nea Hautamäkeä, joka on tuttu osalle kaustislaisia, kannattaa myös pitää silmällä. Essi Rahkonen ja Taru Paavola saavat näyttää kaikki taitonsa saadakseen pallon Iina Hyypän taakse, joka on loistanut torjunnoillaan Tarmon kahdessa edellisessä pelissä. Essi ja Taru ovat kovia maalintekijöitä, joten saamme varmasti nauttia jännittävästä futsalista.

Otteluraportti Tarmo - KP-V etu


Otteluraportti Kälviän Tarmo - KP-V Etu 21.11.2019

Etu pääsi näyttämään taitojaan vieraspelissä Tarmoa vastaan, jossa alkujännityksestä huolimatta peli päättyi hienosti 5-3 voitolla. Oma peli kulki hienosti, syötöt oli onnistuneita ja pelitapa kehuttavaa. Taru Paavola aloitti maalilla neljännessä minuutissa, ja aika pian perään kälviäläiset tasoittivat sekä menivät maalilla ohi. 2-1 tappiotilanteesta kuitenkin noustiin ja Essi Rahkonen, Salla Lillsund ja Sofia Peltola kävivät näyttämässä kaapin paikan tekemällä jokainen yhden maalin. Kälviäläisten maali 39. minuutilla ei aiheuttanut mitään hätää, vaan kasvatti Julia Järvelän maalinälkää sen verran, että hän teki maalin vastustajan verkkoon loppusekunneilla.

Maalivahti Tiia-Maria Karvonen onnistui erinomaisesti ja torjui hienosti vastustajien vaaralliset vastahyökkäykset. Vastustaja ei luovuttanut missään vaiheessa vaan prässäsi loppuun asti kovaa, mutta kaustislainen hermo ei pettänyt tässäkään tilanteessa ja koko joukkue pysyi rauhallisena loppuun saakka. Tätä peliä voi kuvailla taisteluvoitoksi ja Etussa onnistujia oli jokainen pelaaja.

Kälviälle oli lähtenyt mukaan iso joukko kannattajia Kaustiselta, mikä edesauttoi pelissä onnistumista. Suuri kiitos teille!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat