Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - EBK/FS
2019-2020 - Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
7
Maa

Vieraita Espoosta


Lauantaina 7.3 klo 16.00 alkavassa ottelussa saadaan vieraita Espoosta eli tuttavallisemmin EBK saapuu Kaustisen Urheilutalolle Futsal Ykkösen kamppailuun.

EBK huilasi edellisen kierroksen ja on varmistanut sarjapaikkansa myös seuraavalle kaudelle. Joukkue majailee sarjataulukossa sijalla 7. EBK on tehnyt tällä kaudella yhteistyötä liigajoukkue Someron Voiman kanssa ja pelaajaliikenne varsinkin EBK:n suunnalle on ollut mallikasta. EBK:n paras pistemies on kaikille sarjaa seuraajille tuttu Antti Korhonen tehoin 22+17 ja takana hyvin säestävät ketjukaverit Leo Rautiainen 12+14 ja Pyry-Ville Korhonen tehoilla 12+6, joten tulivoimaa joukkueesta löytyy.

Monkulat kuten sanottua lähtee Kakkoseen hakemaan uutta vauhtia, joten joukkue pääsee rennoilla mielin hakemaan kaudelle hyvää päätöstä täysi pistepotti mielessä. Loukkaantumisten ja erikoisten poissaolojen säestämä kausi ei ole mukavin ollut, mutta joukkue saa hyvin iskukykyisen kokoonpanon kasaan millä lähdetään ennakkosuosikki EBK:ta haastamaan.

Edelliset kohtaamiset:

FC Monkulat - EBK 5-3

EBK - FC Monkulat 4-4

EBK - FC Monkulat 3-0

Miten käy lauantaina se selviää tulemalla paikanpäälle!

EBK:sta makea voitto!


Monkulat makeaan kotivoittoon!

Lauantaina Kaustisen Urheilutalolla pelattiin Futsal Ykköstä, kun EBK, Espoosta saapui vierailulle. Ottelu päättyi Monkuloiden 6-3 (5-1) voittoon.

Joukkueiden aiemmat keskinäiset kohtaamiset ovat olleet aina tunteikkaita tapahtumia ja sitä odotettiin myös tässä kamppailussa.

Kotijoukkue painotti ennen ottelua, että ylhäältä annetaan kovaa painetta ja otetaan vastustajan taitavilta yksilöiltä tila pois sekä pelataan rohkeaa yleisöystävällistä futsalia ja näissä molemmissa asioissa onnistuttiin hyvin.

Ottelun avausmaalia ei tarvinnut odottaa kauaa. Loppukaudesta hirmuiseen vireeseen puhjennut tänään 2+3 tehot iskenyt Aaro Hedman vapauttaa loistavalla syötöllä Atte Taipaleen läpiajoon, kylmänviileä viimeistely nuorelta lupaukselta ja taululle 1-0 lukemat. Seuraava tilastomerkintä saatiin ajassa 8:25 myös hulppeat tehot 2+2 ottelussa iskenyt Jussi Mikkola saa putata kulmakuvion päätteeksi takatolpalta pallon pussiin. Monkuloiden kolmas osuma oli Eeli Penttilän käsialaa ja Hedman tyylitteli vielä kaksi urheiluruutuosumaa EBK:n iskiessä yhden, tauolle siirryttiin kotijoukkueen 5-1 johdossa.

Toinen jakso alkoi vieraiden kannalta hyvin, sillä EBK:n Antti Korhonen kavensi tilanteeksi 5-2, mutta välittömästi Mikkola kuittasi hienon hyökkäyksen päätteeksi Monkulat turvalliseen 6-2 johtoon. Vieraat saivat vielä yhden täysosuman, joten loppulukemat ansaitusti kotijoukkueelle lukemin 6-3.

Kevätkierros on nyt yhtä ottelua vaille pelattu loppuun. Tulevana lauantaina 14.3 klo 16.00 Tervarit, Oulusta saapuu Kaustisen Urheilutalolle päättämään sarjan. Tervetuloa!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat