Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - TPK
2019-2020 - Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
24
Mar

Monkulat saa vieraita Turusta


Tulevana sunnuntaina Kaustisen urheilutalolla pelataan jälleen isoista pisteistä, kun Monkuloiden vieraaksi saapuu TPK, Turusta.

Tosiasia on se, että vierasjoukkue TPK ei ole kyennyt koskaan voittamaan Monkuloita Kaustisella ja siihen pyritään myös tulevassa pelissä.

TPK:lla on alla kolmen ottelun voittoputki ja edellisellä kierroksella kotikentällä joukkue kaatoi EBK:n murskalukemin 10-2, joten turkulaisten leirissä itseluottamus on varmasti korkealla. Joukkue on vahvistunut täksi kaudeksi, kun runko on pysynyt samana ja lisäksi joukkueeseen liittyi liigajoukkue Sovosta kokeneet peruspelaajat Aapo ja Tuomas Hakala on joukkue tällä kaudella valmis taistelemaan liiganoususta.

Monkuloiden kausi on lähtenyt töksähdellen käyntiin eikä kuuden pelatun kierroksen jälkeen pisteitä ole kasassa kuin kolme, mutta joukkueessa on yritetty panostaa ongelmakohtiin ja taistelu sarjapaikasta on alkanut. Maalinteko on ollut suurta tuskaa ja omissa on soinut liian monesti, mutta omaan tekemiseen täytyy uskoa kovemmin ja taistella ottelut loppuun asti.

Kova haaste on siis sunnuntaina tiedossa, mutta kaikki on mahdollista ja Monkulat lähteekin hakemaan uudella innolla kolmea pistettä huikean kotiyleisön turvin, joten kaikki sunnuntaina klo 16.00 alkaen kannustamaan Monkuloita voittoon!

Seuraa heitä:

Aki Sipilä FC Monkulat

Kokenut sotaratsu tekee parin vuoden tauon jälkeen paluun Monkulapaitaan ja tuo aivan varmasti uutta virtaa joukkueeseen omalla agressiivisella pelityylillään. Tältä kaverilta voi kentällä odottaa ihan mitä tahansa.

Kari-Pekka Koivunen TPK

Tätä pelimiestä on ylistetty Futisforumilla sarjan parhaaksi pelaajaksi eikä se tuulesta tempastu väite ole. Kolmeen peliin tehot 3+6 kertoo oleellisen, sillä kyseessä on erittäin vaarallinen peluri, jonka jalka kannattaa pitää pimennossa kokopelin.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat