Esittely
Ottelutilastot
FC OPA - KP-V Monkulat
2019-2020 - Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 15:00 Urheilutalo, Oulu
16
Mar

Monkulat matkaavat Ouluun!


Vierasmatka Ouluun!

Tänään lauantaina lähdetään hakemaan kolmea pistettä Oulusta FC OPA:n kustannuksella.

Kausi on alkanut pisteiden valoissa todella huolestuttavasti molempien joukkueiden kannalta, kun takana on 5 ottelua on pisteitä kertynyt Monkuloille vasta kolme kappaletta, kun taas isäntäjoukkue OPA ei ole onnistunut voittamaan ainuttakaan.

Joukkueet ovat kohdanneet vuosien saatossa useampaan otteeseen, sillä kaikki Monkuloita seuranneet muistavatkin historiallisen nousukarsinnat Futsalin Ykköseen FC OPA:a vastaan, jotka päätyivät Monkuloiden riemukkaaseen nousujuhlaan viimehetken voittomaalilla Oulussa.

Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet aina tasaisia kamppailuita ja sitä se tulee varmasti olemaan myös tulevana lauantaina. OPA ei ole vielä voittoja napsinut eikä joukkuetta kannata lähteä aliarvioimaan yhtään, sillä joukkue on pelannut hyvin pienellä kokoonpanolla alkukauden ottelut ja saanee varmasti tähän otteluun enemmän pelaajia käyttöön.

Monkulat lähtee vierasmatkalle hankalista asetelmista, sillä joukkueen lasarettiosastolle on jälleen liittynyt uusia pelaajia sekä muutama avainpelaaja joutuu työkiireiden takia jättämään Oulun reissun väliin. Siirtomarkkinoilla ollaankin oltu välittömästi aktiivisia ja uusia vahvistuksia tullaan varmasti näkemään, muttei tässä pelissä.

Tappio Oulusta


Monkulat matkasivat viime lauantaina siipirikkoisena 8 kenttäpelaajan ja 2 maalivahdin voimin Ouluun, jossa Monkuloita isännöi FC OPA.

Ottelusta oli jo tiedostettu vaikeaa selviytymistä, sillä Monkuloiden ryhmästä muutama pelaaja joutui pelaamaan puolikuntoisena ja kotijoukkue OPA on ollut aina hankala vastus Monkuloille.

Ottelu alkoi kotijoukkueen rynnistyksellä, mutta Monkuloiden tiivis puolustus ja maalilla aloittanut Joona Vuoti pitivät huolen, että tilanne pysyi maalittomana. Alkurynnistyksen jälkeen vierasjoukkue Monkulat rupesi saamaan hienoisen otteen ja pääsikin kolistelemaan ylärimoja ja tolppia, kunnes ajassa 11:42 kokenut pohjapelaaja Sami Finnilän hyvät otteet palkittiin ja mies pääsi laukomaan vastustamattomasti pallon puolesta kentästä yläriman kautta ohi kotijoukkueen maalivahdin. Tätä iloa ei kauaa kestänyt, sillä heti seuraavassa vaihdossa OPA pääsi helposti keskeltä läpi ja tasoittamaan tilanteeksi 1-1 ja näissä lukemissa siirryttiinkin tauolle.

Toisella puoliajalla yritettiin jatkaa tarkkaa puolustuspeliä ja iskemään vastaiskuista tarvittavat maalit, mutta tässä ei onnistuttu vaan kotijoukkue OPA tuli toiselle jaksolle huomattavasti terävämmällä jalalla ja rokotti todella kovalla prosentilla Monkuloiden virheistä. Kotijoukkue pelasikin toisen jakson hurmoksessa onnistuen kaikessa mitä yrittivät ja ottivat ansaitun voiton rumin lukemin 10-1.

Tästä ei ole suunta kuin ylöspäin ja on aika parantaa omaa tekemistä ja keskittyä seuraavaan otteluun, joka pelataan tulevana sunnuntaina klo 16.00 Kaustisen Urheilutalolla, jolloin vastaan asettuu TPK, Turusta.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat