Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - AU
2019-2020 - Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
9
Mar

Sarjanousija Alastaron Urheilijat Monkuloiden vieraaksi!


FC Monkulat - AU

Tulevana lauantaina klo 16.00 alkaen pelataan Kaustisen Urheilutalolla jälleen ja tällä kertaa vastaan astelee täysin uusi tuttavuus Alastaron Urheilijat eli tuttavammin AU.

Vierasjoukkue AU nousi täksi kaudeksi Ykköseen ja on alkukaudesta esittänyt erittäin positiivisia otteita pelaten viisi ottelua ja plakkarissa on yhtä monta pistettä. Vastaan astelee varmasti nälkäinen joukkue, sillä joukkue on tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja, mutta samalla päästänyt toiseksi eniten, joten tilanteita tullaan varmasti näkemään molemmissa päädyissä.

Monkulat on saanut viikon verran parannella haavoja Vaasassa kärsityn tappion jälkeen ja lauantaina tullaankin näkemään varmasti sisuuntunut ryhmä.

Joukkueesta puuttuu varmuudella jopa loppukauden polvivamman takia sivussa oleva Juho Koivukangas, työtehtävissä oleva Eemeli Puronaho sekä "opiskelumatkalla" olevat Olli Piili sekä Joonas Myllymäki.

Ottelussa nähdään kuitenkin uusi kovanluokan vahvistus, joka tulee varmasti yleisölle ja vastustajan puolustukselle tutuksi, mutta kuka se on se selviää tulemalla paikanpäälle.

Seuraa heitä:

Aaro Hedman FC Monkulat

Tämä pelimies olisi kelvannut liigaporukoillekkin, mutta Monkulat ja fanaattinen kotiyleisö veti pidemmän korren. Erittäin taitava ja pallovarma peluri, joka voi omilla yksilösuorituksilla ja jopa Messimäisillä syötöillä putkia vastustajan puolustuksen.

Jani Luoma AU

Viiteen peliin 11 maalia. Jokainen joukkue tarvitsee voittaakseen pelejä maalintekijöitä ja AU:lta löytyykin sarjan maalipörssin johtaja. Hanakasti laukova targetpelaaja, mutta löytääkö mies myös Kaustisella Selectin verkkoihin?

Futsali on parasta paikanpäällä, joten saavu Urheilutalolla lauantaina kello 16.00! Liput 5€ / alle 15v ilmainen.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Helmikuu   »
Kategoriat