Esittely
Ottelutilastot
FC Sport-j - KP-V Monkulat
2017 - FC Monkulat - Kakkonen
Klo 19:15 Vaasan Ammattiop.
11
Tam

FC Sport-j tyly isäntä Vaasassa


KP-V Monkulat kävi vierailemassa torstaina Vaasassa, jossa vastassa oli kotijoukkueena toiminut FC Sport-j, joka makseli kalavelkojaan Monkuloiden kustannuksella.

Kaustisella edellisessä kohtaamisessa Monkulat antoi vaasalaisille kyytiä 10-1 numeroin, mutta nyt oli Monkuloiden vuoro vikistä.


Kotijoukkue aloitti pelin väkevästi prässäten ylhäältä ja kun pallo pomppi vielä mukavasti oikeisiin paikkoihin, niin FC Sport-j oli hetkessä jo 2-0 johdossa.

Monkulat ei oikein missään vaiheessa päässyt peliin mukaan, vaikka tauolle siirryttiinkin 2-1 tilanteessa, Matias Parpalan onnistuttua maalinteossa. Paikkoja kyllä saatiin pienessä salissa rakenneltua, mutta viimeistelyssä oli parannettavaa, toisaalta kehuja voi antaa kotijoukkueen onnistuneelle puolustuspelaamiselle.


Toiselle puoliajalle tultaessa ei kelkkaa saatu käännettyä, vaan jalaksissa oli "pitoa" ja kotijoukkue siirtyi nopeasti jo 5-1 johtoon.

Monkulat yritti tarttua ohueen oljenkorteensa ja saikin luotua muutamia maistuvia maalipaikkoja ylivoimapelaamisen avulla. Maalia saatiin odotella kuitenkin pitkään, ennen kuin Rauli Lassila onnistui tekemään Monkuloiden toisen maalin.


5-2 tilannetta lähemmäksi ei kuitenkaan päästy, vaan kotijoukkue kaunisteli numeroita vielä kahteen otteeseen Monkuloiden avustuksella.


Näin ollen ottelu päättyi kotijoukkueen ansaittuun 7-2 tulokseen. Seuraavaksi Kaustiselle saapuu kärkipaikkaa hamuava F.F.T-08, ottelu pelataan lauantaina 20.1. kello 14.00.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
7 - 2
(2-1)
Monkulat
0' Maali Ekström Joni

5' Maali Heiskari Petri

7' Maali Parpala Matias

21' Maali Ketonen Jeremias

22' Maali Heiskari Petri

24' Maali Heiskari Petri

37' Maali Lassila Rauli

39' Maali Heiskari Petri

39' Maali Rintanen Tuomas
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Tammikuu   »
Kategoriat