Esittely
Ottelutilastot
KP-V - KPV/-07 tytöt
2019 - P-07 - Piirisarja
Klo 18:30 Kaustinen, Urheilukenttä
10
Kes

Otteluennakko


Kaikissa peleissä pitää asenne olla kohillaan, mutta väitän että nämä joukkueet, KPV tytöt ja me, löytyvät sarjan kärkipäästä, kertoo valmentaja Teijo Koivukoski.

KPV TYTÖT on tosi paha vastus. Siinä pitää olla ajoissa tytöissä kiinni luvan kans! Tilaa ei saa antaa nimeksikään. Keskikenttä pitää myös nousta ottamaan avauksissa tytöt kiinni. Pojat voittaa ykköspallot kun ovat tyttöjen vieressä ja tarpeeksi lähellä. Jos annetaan yhtään liikaa tilaa pelata, ollaan varmasti pulassa.

Otteluraportti


Jo joutui armas aika ja suvi suloinen…

Kauniisti joka paikkaa koristaa kukkanen…Ei ollut voikukkaa eikä palanutta nurmea, juuri oikean mittaista, ja ne valkoiset viivat, ne suorastaan hehkuivat odottaen tätä tulevaa keskikesän juhlaa, jota parin viikon kuluttua pääsemme juhlimaan. Näin hyviä olosuhteita saa hakea kaukaa, aina Teerijärveltä asti…

Nyt siunaustaan suopi taas lämpö auringon…Pilvipoutainen ilma ja jopa aurinkokin välillä pilkisti ja helli erinomaista kentän pintaa, tuulen toki soiden korvissa… Ei nyt aivan hellekeli, mutta hyvin tarkeni..

Taas linnut laulujansa, visertää kauniisti… Hienosti oli vastustajan katsojia tullut seuraamaan kamppailua isosta kaupungista, kuten myös omat uskolliset kannattajat oman joukkueen puolelta, taisi jopa naisten (Remix) harjoitusinto/-vuoro mennä jännittävän pelin äärellä .. Ääntäkin välillä löytyi, mutta tarvetta olisi ollut kovemmallekkin kannustukselle !! No säästettiin ehkä seuraavalle kerralle..

Nämä tutun laulunsanat tuli mieleen, kun olin eilen seuraamassa E-poikien potkupallopeliä Kaustisen keskuskentällä. Peliareenalla nähtiin KP-V sekä KPV tytöt Kokkolasta.

Peli oli juuri niin vaikea kuin se ennakkokaavailussa oli odotettavissakin. Pojat pelasivat ”pelokkaasti”, suorastaan nöyrästi, vastakkaista sukupuolta kunnioittaen kuten kuuluukin, mutta kun peli on peliä. Siihen pitää suhtautua eri tavalla, ja kun nämä tytöt tiedettiin hyviksi ja pitkään poikia vastaan pelanneiksi jalkapallopelaajiksi, olisi otteet voineet pojiltakin olla sen mukaisia. Liukkaasti tytöt liikkuivat ja pojat yrittivät pysyä rinnalla, toiset onnistuen, toiset taasen hieman peläten ottaa kontaktia. Tytöt liikuttelivat palloa todella taidokkaasti, jolloin saivat kentällä tilaa poikien pyrkiessä katkoihin ja hieman liialliseen yksinyrittämiseen.

Kokonaisuudessaan peli oli aika lailla ”sekavaa” alusta lähtien. Aten maali pelin toisella minuutilla, liian aikaisin?, toi hieman liiallista helpon pelin tuntua. Tämän jälkeen tytöt saivat hyvin pelijuonesta kiinni ja tekivät tasoituksen 7 minuutin kohdalla ja siirtyivät johtoon ennen puoliajan täyttymistä.

Puoliajalla valmentajamme koitti kovasti herätellä poikia pelaamaan ja pysymään tyttöjen lähellä, antamatta heille tilaa siirrellä palloa. Tämän neuvon pojat tällä kertaa uskoivat ja peli parani toisella jaksolla, vaikkakin hieman väsymys näkyikin otteissa. Tasoittavan maalin Eetu Sova laukoi 52 minuutin kohdalla. Tämän jälkeen peli hieman vapautui ja paikkoja pojilla oli useampaankin, mutta sihti oli useimmiten pari napsua liian ylhäällä tai vasemmalla… 4 minuuttia ennen pelin päätöstä Joni Känsäkoski laukoi tarkasti alakulmaan vieden joukkueen johtoon ja kohti kolmea sarjapistettä.

Pelillisesti tasapeli olisi ollut oikeutettu tulos, mutta tällä kertaa maalit ratkaisivat pelin KP-V:lle. Tästä on parannettava huomattavasti seuraavan vieraspeliin PeFF:iä vastaan torstaille. Vaikka PeFF on sarjassa vielä ilman voittoa, on se kuitenkin pelannut tasapelit kärkikastiin kuuluvaa LBK:ta vastaan sekä tätä KPV:n tyttö joukkuetta, eli tiukka peli on tiedossa torstainakin!

Ei niin mairitteleva raportti, mutta pitäähän näitäkin välillä olla.. lyhyestä virsi kaunis

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat