Esittely
Ottelutilastot
TU/Ura YJ - KP-V
2019 - P-07 - Piirisarja
Klo 19:00 Toholampi, Kuusiston kenttä
6
Kes

Otteluraportti


Helteistä palloittelua Lampilla

KP-V ja TU/Ura kävivät helteisen taistelun sarjapisteistä Kuusiston kentällä, voikukkien kukoistaessa peliareenalla. Vierasjoukkue lähti peliin hyvin valmistautuneena. Jo viiden peliminuutin jälkeen pojat heitti kylmää vettä TU/Uran niskaan, kun se siirtyi Anttilan Eemilin hallitulla roikkumaalilla johtoasemaan. Pitkään eivät saaneet pojat nauttia johtotilanteestaan, kun vastustajan kapteeni Gryshchenko Maksymsa tasoitti pelin kulmapotkun jälkitilanteesta. Jakso jatkui suhteellisen tasaisena muutaman minuutin verran kunnes Eemil teki "vapauttavan" 2-1 maalin. Tämän jälkeen maaliverkkoja heiluteltiin vielä neljään kertaan vastustajan päässä. Kahden maalin jatkoksi, Eemil viimeisteli vielä kaksi lisää sekä Atte ja Kaapo yhden. Kaikki ensimmäisen puoliajan maalit syntyivät yksilösuoritusten jälkeen, vaikka valmentaja alkoi pelin "ratkettua" toivoa komeita maaleja..

Toisella jaksolla pojat ottivat neuvosta vaarin, ja alkoivat syöttöpelin ja maalipaikkojen luomisen jo alakerrasta asti. Ei rynnätty väkisin maalille vaan yritettiin tehdä maalipaikkoja, joskin sekin välillä unohtui. Liekö Kaapo tehnyt hyvän sopparin vaarin ollessa katsomassa ja kannustamassa peliä, sillä maalihanoja ei saatu kiinni millään ja niinpä hän viimeisteli toisella jaksolla vielä 3 maalia, nousten pelin maalintekotilastossa tasoihin Eemilin kanssa neljällä osumallaan. Atte ja ikiliikkuja/tikittäjä Joni viimeistelivät ottelussa kaksi maalia mieheen. Vastustajan kova maalintekijä Jimi Tiainen onnistui lopulta "alittamaan" Peetun lähietäisyydeltä. Hyvin sai puolustuksemme pidettyä tämän maalitykin aisoissa muutoin koko pelin ajan. Jälleen kerran apuna olleet nuorisokaartilaiset, Oskari Krintilä ja Valtteri Stenman, olivat hyvänä apuna osoittamassa periksiantamattomuutta ja loppuun asti pelaamista meidän vanhemmille pelaajillemme, jotka ottivatkin hienosti oppia nuoremmista!

Ennen peliä valmentaja Teijo Koivukoski painotti ottelun aikaista juontia ja syöttörikasta pelaamista. Syötöt hieman unohtuivat, mutta vesi ja vastustajan kanttiinista tuotu "päiväys"vichy maistuivat hienosti kaikille. Tämä äkillinen ja yllättäen kesälle ajoittunut helle, on ollut outo ilmiö toisille vielä tämän kesän aikana. Riittävä nesteytys ennen peliä ja pelin aikana kuten myös jälkeen pitää muistaa, jottei yllättäviä "tippumisia" tapahdu.

Mutta sitten vielä peliin, lopputulos oli selvä, eikä jätä selittelyille sijaa. Pojat pelasivat "varman" pelin, mutta parannettavaa seuraavaan, ensi viikon maanantaina pelattavaan peliin KPV -07 tyttöjä vastaan, täytyy vielä tehdä. Pallon liike tällaisella kelillä pitää olla ripeä ja kova, eikä turhaan juoksennella kentällä pallon perässä, tosin seuraavassa pelissä pojat saavat/joutunevat juosta tyttöjen perässä, tosin luvan kanssa. Nyt tarvitaan hieman psykologinkin taitoja, jotta saadaan pojat heräteltyä maanantain peliin, sillä tämä tyttöjoukkue on ikäluokassaan Suomen parhaimmistoa!! Takki auki jos peliin lähdetään, on tiedossa kylmää kyytiä, sillä nämä tytöt todella osaavat pelata. Maanantaina nähdään, miten on huolto toiminut taustalla peliin tsemppaamisessa. Ja niin, kanttiini jälleen auki, joten kaffille jokainen kynnelle kykenevä jannu !!

TU/Ura - KP-V 2 - 12 (1 - 6)

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Heinäkuu   »
Kategoriat