Esittely
Ottelutilastot
KP-V etu - FC VAPSI
2016 - KP-V ETU - Naisten Futsal Ykkönen
Klo 17:15 Urheilutalo, Kaustinen
26
Mar

Naiset jatkaa kotipelillä Superlauantaina


Ja lauantaina mennään taas! Vastustajaksi tällä kertaa saapuu FC VAPSI Sastamalasta. VAPSI:lla on tältä kaudelta allaan kolmesta pelistä kaksi voittoa ja yksi tappio.

KP-V etu:n sarjakauden ensimmäistä voittoa odotellaan edelleen. Pelit ovat olleet melko tasaista vääntöä, mutta tähän mennessä ei etu ole päässyt voittoon asti. Joukkue on jokaisessa pelissä päässyt jossain vaiheessa johtoasemaan, mutta sitä ei ole pystytty säilyttämään loppuun saakka. Nyt olisi aika ottaa se ensimmäinen voitto! Peli täytyy olla varmaa heti alusta aivan loppuun asti. Voittoon tarvitaan hyvän pelin lisäksi myös kovaa tsemppiä ja yleisön kannustusta! Yleisö on siis erittäin tervetullutta Urheilutalon katsomoon!

KP-V etu - FC VAPSI 26.11. klo 17.15, Kaustisen urheilutalolla.

Ennen naisten ottelua Monkulat kohtaavat kotikentällä PS Villa:n klo 15.00

Myös kaksi muuta KP-V:n miesten joukkuetta urakoivat Sievissä tänään, tsemppiä myös sinne!

SUPERLAUANTAI siis jälleen luvassa!

KP-V etulle kauden ensimmäinen voitto!


KP-V etu - Vapsi 4-3 (3-2)

Kauden toisessa kotiottelussa vastaan asettui kautensa hyvin aloittanut FC Vapsi, Sastamalasta.

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta erinomaisesti, sillä vain kaksi minuuttia oli pelattuna ja Alina Skog siirsi KP-V:n johtoon hienolla laukauksella kulmakuvion päätteeksi.


Hetkeä myöhemmin Salla Ojala lisäsi johdon jo 2-0, Anna Gazivodan ensin kolisteltua tolppaa.
Tuomarilinja oli läpi pelin vähintäänkin arveluttava. Ihmeellisiä vihellyksiä tuli molempiin suuntiin. Yhtenä esimerkkinä Teresa Delià liukuu kyljellään palloon maalivahdinalueella, samaa palloa tavoittelee myös vastustajan kenttäpelaaja. Tuloksena vastustajalle rangaistuspotku. Peli 2-1.

Hetken pelattiin erilaisten vihellysten saattelemana ja vastustaja pääsi rokottamaan vaparista pelitilanteeksi 2-2. Tuomarien pillit pysyivät niin ahkerasti huulien välissä, että molempien joukkueiden virhetilit tulivat täyteen. Kotijoukkue pääsi ensimmäisellä puoliajalla kokeilemaan 10m pilkulta maalintekoa, mutta Alinan laukaus suuntautui hieman vasemmalta ohi maalin. Alina päätti kuitenkin kuitata ohi laukauksen vielä ennen taukoa. Keskialueella pallonriisto. Julia Känsäkoski tarjoili ja Alina pisti viileän kärkkäri alakulmaan, joten tauolle kotijoukkue 3-2 johdossa.

Toinen puoliaika olikin melkoista taistelua. Vastustaja nosti prässiä, mutta jälleen maalinteossa onnistui kotijoukkue. KP-V etulle vapari n. 12:stä metristä. Roosa Salonen tykitti matalan kärkkärin etukulmasta suoraan verkon perukoille. Vastustaja tuli vielä maalin päähän, mutta kotijoukkue taisteli ansaitut pisteet Kaustiselle. Lopputuloksella 4-3.


Otteluisäntä Keliber Oy palkitsi kotijoukkueen parhaana Julian, joka jälleen uurasti hartiavoimin puolustuksen pohjalta, aina vastustajan maalille asti.Seuraavana KP-V etu matkustaa Seinäjoelle huomena 04.12 Sisun vieraaksi, joka otti myös edellisenä viikonloppuna kauden ensimmäisen voittonsa.
Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
etu 4 - 3
(3-2)
FC VAPSI
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat