Uudet salibandy sivut avattu
22.3.2016 21:47 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Kaustinen KP-V koti turnaus ja pelin aloitusta odotellessa 2016

UUDET SALIBANDY SIVUT AVATTU


Tässä kilpailu kaudesta 2015-2016

Miesten edustusjoukkue pelasi kaudella 2015-2016 pohjanmaan 5 divisioonassa, lohkossa 38, jossa pelit käytiin turnausmuotoisena ja pelattiin nelinkertainen sarja. Tänä vuono otteluita tuli yhteensä 20 ja sarja oli todella kovatasoinen joukkueet olivat tasa väkisiä moneessa suhteessa, Ottelut olivatkin välillä todella tasa väkistä pelaamista ja vääntöä aina viime minuuteille saakka.

Pelaajamateriaali oli ytimeltään sama, kuin edellisinä kausina on ollut. Pientä vaihtuvuutta joukkueessa kuitenkin tapahtui, aktiivisten pelaajien määrän pysyessä lähes samana kuin aiemmin. Pelaajat tulevat joukkueeseen Kaustiselta ja lähialueilta.
Pelillisesti kausi ei täyttänyt asetettuja tavoitteita joukkueen jäädessä sarjassa kolmannelle sijalle, ja näin ollen ilman mahdollisuutta nousta pelaamaan ylempään divisioonaan ensi kaudeksi..


Joukkueella ei kaudella ollut valmentajaa. Harjoitukset ym tapahtuivat pelaajien itsensä vetäminä ja viikossa oli vain yhdet harjoitukset.
Uudistuksena tälle kaudelle joukkue kuitenkin alkoi ohjaamaan ala-aste ikäisten lasten sählykerhoa yhteistyössä kunnan kanssa. Kävijämäärä lasten sählykerhossa jäi kuitenkin hienoiseksi pettymykseksi.
Tavoite lasten salibandytoiminnan aloittamisesta seuran alaisuudessa otti kuitenkin ensiaskeleensa, ja tähän olemme kovin tyytyväisiä!


Tässä katsaus menneeseen kauteen tilastoitten merkeissä 2015-2016

Kiitos pelaajille ja tukijoille tästä kaudesta.. palaten ens kaudella 2016-2017 uudella innolla pelailemaan ja kohti uusia tavoitteita..


   
Lisää uutisia
Salibandy
«  Elokuu   »