Bingo

Bingo järjestetään Kaustisen Urheilutalolla joka sunnuntai kello 19.00. Bingossa palkintoina ostokortteja ja kahvia. Joulun alla perinteiset kinkkubingot.

Tervetuloa!


BINGOPELIN SÄÄNNÖT

1. Bingopeli on tilaisuus, johon voi osallistua lunastamalla yhden tai useampia pelilipukkeita tai muussa niitä vastaavassa sähköisessä muodossa olevia peliruudukkoja.

2. Pelissä käytetään numeroituja pelilipukkeita tai vastaavassa sähköisessä muodossa olevia ruudukkoja.

3. Bingopelin numeroiden satunnaisarvonta voidaan suorittaa joko manuaalisena palloarvontana tai elektronisesti satunnaislukugeneraattoriin perustuvana tietokonearvontana. Arvontalaitteella, joka taltioi muistiin arvotut numerot. voidaan suorittaa ruudukoiden tarkistus.

4. Arvonta suoritetaan numero kerrallaan. Pelilipukkeeseen merkinnät on tehtävä jokaisen arvotun numeron jälkeen joko rastilla X tai ympyrällä O.

5. Yhden (1) rivin bingo muodostuu, kun kaikki samalla vaakarivillä olevat
numerot ovat merkityt. Syntynyt bingo ilmaistaan bingossa kuuluvasti ilmoittamalla "bingo". Kahden (2) rivin bingo muodostuu, kun samassa ruudukossa on kaksi vaakariviä. Samalla tavalla jatketaan 3-4-5 rivin bingoihin.
Bingopelissä voidaan käyttää vaakarivien lisäksi muita pelikuvioita kuten esimerkiksi kulmia ja vinorivejä.

6. Pelinhoitaja vastaa bingon tarkistuksesta. Viimeiseksi arvottu numero on oltava mukana ilmoitetussa bingossa. Muussa tapauksessa bingo on mitätön ja peliä jatketaan. kunnes oikea bingorivi löytyy. Jos kaksi tai useampia pelaajia saa bingon yhtä aikaa, voitto jaetaan tasaosiin. Pelien voitonjako määräytyy pelikohtaisten sääntöjen mukaisesti.

7. Bingopelissä yksi (1) voittopiste on yhden (1) euron arvoinen. Voittoina jaettavat pistekortit voidaan vaihtaa uusiin peleihin, ostokortteihin tai tavarapalkintoihin. Bingopelissä saatu voitto on perittävä yhden vuoden kuluessa voittoon oikeuttavan tuloksen saavuttamisesta. Pelaaja menettää oikeuden voittoon, jota hän ei ole lunastanut määräajassa.

Bingon vastuunalaisena hoitajana toimii:

Tanja Kaustinen, Kaustisen Pohjan-Veikot, seuravastaava

Pasi Leskinen, Kaustisen Pohjan-Veikot, Bingotoimikunnan puheenjohtaja


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat