Salibandy kauden avaus pelit pelattiin kokkolassa josta kotiin viemiseksi kaksi voittoa..
Julkaistu: 25.09.2016 00.00

kausi siis potkaistiin käyntiin kokkolassa ja ensimmäiseen peliin vastaan asettui ennalta kovimmaksi rankattu torrent pietarsaaresta. Ottelu alkoi torrentin hallussa mutta 12 minuutin kohdalla paluun takaisin tehnyt Aapo Penttilä vei maalivahdin kahville ja laittoi pallon varmasti pussiin ja tilanteeksi 1-0. Toinen erä mentiin hienoisessa torrentin hallinnassa mutta molemmat maalit pysyivät puhtaina. Kolmannessa erässä torrent tuli lujaa mutta tiukka puolustus ja TommiJärvelän jäätävän kova maalivahtipeli piti kp-v maalin puhtaana. Ajassa 42 Janne Kattilakoski pääsi tuikkaamaan 2-0 ja tästä ei torrent enää toipunut vaan näillä lukemilla pisteet matkaa kaustiselle.

Toisessa pelissä vastassa oli reisjärven pirske joka ennakkoon on myös sarjan vaikeimpia vastuksia. Tästä saatiin esimerkki vajaan 5 minuutin pelin jälkeen kun RePi iskee taululle tilanteeksi 1-0. Tästä ei lannistuttu vaan hetkeä myöhemmin ylivoimalla iskettiin peli tasoihin Toni Peltokankaan toimesta. Erätauolle tilanteessa 1-1. Toinen erä mentiin tasaisissa merkeissä ja erän ainoan maalin iski Aapo Penttilä 10 minuutin pelin jälkeen ja näin 3 erään lähdettiin maalin johdossa. Kolmas erä alkaa vauhdilla kun 2 minuutin jälkeen Aapo paukuttaa jälleen maalin ja siirtää kp-v kahden maalin johtoon. RePi kuitenkin kaventaa 5 minuutin pelin jälkeen ja näin saadaan jännitystä loppuun asti. RePi myllyttää ankarasti mutta Janne Kattilakoski päättää ettei pistepörssin kärki saa karata ja tuikkaa 1,5 minuuttia ennen loppua tilanteeksi 4-2 ja nämä jäävät myös loppulukemiksi. Myös tässä pelissä maalivahti joutui pommitettavaksi melko rajusti välillä mutta Asko Korkalainen osoitti myös huippu otteitatolppien välissä

Kausi siis loistavasti käyntiin kahdella voitolla, tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa. Iso kiitos myös muutamalle fanille jotka olivat tulleet meitä kannustamaan. Seuraavat ottelut 15.10 kälviällä..