Välipäivien puolivälikatsaus
Julkaistu: 27.12.2016 00.00

Välipäivien puolivälikatsaus

Monkuloiden ensimmäinen kausi Futsal Ykkösessä on saavuttanut puolivälin ja on hetki tehdä pieni yhteenveto, kuinka ensimmäinen puolikas kaudesta oikein meni.

Ensimmäisenä tarkasteluun tulee tottakai sarjataulukko. Monkulat on hyvän kauden aloituksen jälkeen vajonnut taulukossa toiseksi viimeiseksi. Erityisesti vieraspelit olivat hankalia Monkuloille. Kuudesta vieraspelistä käteen jäi ainoastaan kolme pistettä, tarjolla olisi ollut jopa 18!


Kotiotteluissa saldo on plussan puolella. Monkulat voitti viidestä Kaustisen urheilutalolla pelatusta ottelusta kolme. Tästä suuri kiitos kuuluu mahtavalle kotiyleisölle! Monkuloiden kotiotteluissa yleisökeskiarvo on tällä hetkellä 122 katsojaa per peli. Ykkösessä ainoastaan Raahe ja Valkeakoski pistää tällä mittarilla paremmaksi.

Vaikka Monkulat on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, pitää huomioida kuinka tasainen sarja on ollut tähän saakka. Kärkikolmikko (MadMax, PS Villa ja FC Rauma) on hieman karussa, mutta sen jälkeen erot ovat pienet. Jopa seitsemän joukkuetta mahtuu kolmen pisteen sisään, joten yhdellä voitolla voi nousta jo yllättävän korkealle.


Useat ikävät loukkaantumiset ovat aiheuttaneet Monkuloille huolia pitkin kulunutta kautta. Ketjumuutoksia on pakostakin jouduttu tekemään paljon. Juho Koivukankaan kausi on varmuudella yhtä paketissa kuin miehen jalka tällä hetkellä. Muita lievempiä vammoja on paranneltu kinkun syönnin ohessa. Puolivälin tauko tuli siis enemmän kuin tarpeeseen, jotta saadaan lasarettiosastoa pienennettyä loppukauteen.

Positiivista on ollut huomata, että loukkaantumisten sattuessa paikkaajia löytyy nopeallakin aikatualulla ja jokainen on hoitanut tonttinsa mallikkaasti. Kaikkiaan Monkuloiden kokoonpanossa ja kentällä on viilettänyt 20 pelaajaa alkukauden aikana, joista jopa 15 on päässyt myös tehoille!


Tässä vaiheessa jo puolivälin kiitokset kotijoukoille, toimihenkilöille, talkoolaisille, KP-V ETU:lle, yhteistyökumppaneille ja huikealle kotiyleisölle.

Monkuloiden kausi jatkuu jälleen 7. tammikuuta kotiottelulla JoSePaa vastaan, joten nähdään siellä!

Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)