KP-V etu palaa kentille
3.5.2017 11:11 Uutiset / KP-V ETU

Kevätterveisiä KP-V etu:lta!

Vaikka somen puolella ollaan oltu passiivisia futsalkauden jälkeen, niin harjoittelu ei suinkaan ole loppunut. KP-V etu on jatkanut treenaamista sisätiloissa(sattuneesta syystä hiekkakentällekkään ei vielä ole päästy). Jotta fanit eivät jäisi pimentoon kesän meiningeistä, niin tässä vähän informaatiota.

KP-V:lla on muutaman kesän ajan ollut joukkue naisten kolmosessa, tänä keväänä kuitenkin todettiin, että pelaajat eivät riitä isolle kentälle. Viime jalkapallokausi pelattiin jo vajaalla ”miehityksellä”. Sen verran kuitenkin löytyy innokkaita pelaajia, että Kaustisella nähdään tänä kesänä kaksi joukkuetta naisten 7v7 sarjassa. Sarja pelataan turnauksina viikonloppuisin. Sarjaan on ilmoittutunut yhdeksän joukkuetta KP-V etu, KP-V Remix, FC Ylivieska, FC-92(2 joukkuetta), KP-87, Reima, Tarmo/C-tytöt ja TU.

7V7 sarja pelataan pienellä kentällä, joten se tukee hyvin futsalia. KP-V etu aikookin panostaa siihen ensi kaudelle hieman enemmän ja myös futsal-harjoittelu jatkuu läpi kesän. Kun jalkapallo ja futsal ovat kuitenkin aivan eri pelit, niin kesäharjoittelulla saadaan pidettyä ”tatsi” yllä, eikä syksyllä tarvi hakea sitä uudelleen.

Kesän otteluohjelmaa ei ole vielä tullut, mutta KP-V etu aloittaa kuitenkin kauden tulevana sunnuntaina 7.5. KP-87 järjestämässä kevätturnauksessa. Turnaus pelataan noin Kaustisen urheilutalon salin kokoisella kentällä ja pelaajamäärä on 4+maalivahti. Peli on siis hyvin futsalmainen, erona tietenkin alustana oleva tekonurmi ja pelivälineenä jalkapallo. Jos haluat tulla katsomaan miten naiset hallitsevat jalkapallon, niin saavuhan sunnuntaina Nordea Areenaan. Tässä vielä otteluohjelmaa:


KENTTÄ 1 KENTTÄ 2
10:00 KP-87 - MUSTA TUNTUU FC PePPU - Esse ik juveler
10:30 KP-V etu -MUSTA TUNTUU TU Nice - KP-87
11:00 FC PePPU - KP-V etu Esse ik juveler - TU Nice
11:30 KP-87 - FC PePPu MUSTA TUNTUU - Esse ik juveler
12:00 KP-V etu - KP-87 TU Nice - MUSTA TUNTUU
12:30 TU Nice - KP-V etu
13:00 Esse ik juveler - KP-87 MUSTA TUNTUU - FC PePPU
13:30 FC PePPU - TU Nice Esse ik juveler - KP-V etu

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Huhtikuu   »
Kategoriat