Winter is coming - Monkulat huivi ja kausikortit nyt myynnissä!
6.10.2017 15:47 Uutiset / FC Monkulat

Monkulat huivit nyt myynnissä

Talvi lähestyy ja samoin myös tuleva futsalkausi. Pohjan-Veikkojen miesten futsaljoukkue Monkulat pelaa tulevalla kaudella Vaasan ja Keski-Pohjanmaan Futsal Kakkosessa.

Kakkonen starttaa Monkuloilla virallisesti vieraspelillä tuttua IK Myrania vastaan 12. marraskuuta. Ensimmäinen kotiottelu pelataan Kaustisen urheilutalolla 25.11, jolloin vierailulle saapuu FC Sport-j.


Monkuloiden kotiotteluissa pääsylipun hinta tulee olemaan viime kaudelta tuttu 5€ (alle 15v ilmainen). Nyt sinulla on mahdollisuus lunastaa itsellesi kausikortti hintaan 25€. Sisältää kaikki kauden 2017-2018 Monkuloiden kotiottelut.

Tällä kaudella Monkulat ovat jatkaneet tuotekehitystä ja tuoneet markkinoille KULTA-kausikortin sekä lämpimän kaulahuivin.


KULTA-kausikortin hinta on 45€, johon sisältyy normaalin kauskortin ominaisuuksien lisäksi pullakaffit joka ottelussa ja KAULAHUIVI!

Huivin normaalihinta yksittäin on 10€/kpl.

Kaikki nämä Monkulat tuoteperheen hyödykkeet on saatavilla seuran toimistosta ja Kaustisen hyvin varustelluista urheiluvälineliikkeistä. Myös pelaajilta voit tiedustella näitä.

Tästä se taas lähtee


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Maaliskuu   »
Kategoriat