Kalajoen Pallon jalkapalloturnaus
Julkaistu: 24.03.2019 00.00

Kalajoen Pallon jalkapalloturnaus

Pelaajat vasemmalta: Joose, Akseli, Väinö, Huuko, Urho, Peik, Aatu, Huugo, Veikka, Nooa, Luukas, Veeti H, Aapeli. Etualalla maalivahdit Iisakki ja Eemeli.

Kaustisen Pohjan-Veikkojen P10 ikäluokka teki onnistuneen turnausmatkan Kalajoelle 24.3.2019.

Ikäluokka oli matkassa kahdella tasavahvalla joukkueella, vahvistettuna muutamalla P09 ikäluokan pelaajalla. Alkusarja meni molemmilta joukkueilta todella komeasti. Maaleja tehtiin ja peli kulki.

"Valkoinen" joukkue voitti oman lohkonsa ja "Sininen" joukkue oli oman lohkonsa kakkonen. Valmentaja Jarno Lyytikäisellä riitti ohjattavaa, kun alkusarjan pelit pelattiin peräjälkeen eri kentillä, mutta hyvin mies hoiti hommansa ja ääntäkin riitti loppuun saakka ;) . Mitaliotteluissa molemmat saivat vastaansa järjestävän seuran K-Pallon joukkueet. Finaalissa KP-V Valkoinen pelasi K-Pallo Valkoista vastaan ja vei finaalin nimiinsä maalein 5-1 ja saivat täten kaulaansa kultaiset mitalit. Samaan aikaan "kakkos"valmennustiimi, Jonas Järvelän johdolla, hoiti hommansa tyylikkäästi ja johdatti "Siniset" 5-4 voittoon K-Pallo Oranssista ja varmisti seuralle pronssiset mitalit tästä turnauksesta. Turnauksen parhaina KP-V:n pelaajina palkittiin työmyyrät Veeti Huusko, valkoisesta joukkueesta ja Aatu Hohentahl, sinisestä joukkueesta.

Jokainen pelaaja on talven aikana kehittynyt hurjasti, joten kesän turnauksista on odotettavissa lisää menestystä!!

KP-V Sininen juhlimassa pronssimitalia

Seuran uusimmat

Kaustisen Pohjan-Veikot ry. 
0178984-0
Urheilutie 10, 69600 Kaustinen
040 522 8977, veikot@kp-v.fi


Toimisto avoinna:
Ma - Ke 10 - 16
To 12 - 18
(poikkeavat aukioloajat Facebook)