Jalkapallojoukkueen vetäjäksi
1.4.2019 14:22 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallon pelaajatilanne on tällä hetkellä hienosti nousussa, tämän seurauksena myös vetäjiä tarvitaan!

Nyt sulla olisi mahdollisuus päästä viettämään aikaa mahtavan lajin ja sen innokkaiden harrastajien parissa! Koska tänä keväänä on ilmoittautunut paljon lisää lapsia jalkapalloharrastuksen pariin, kaipaamme kovasti lisää joukkueenvetäjiä mukaan. Pyrimme siihen, ettei mikään joukkue jää yhden vetäjän varaan, eikä kenenkään tarvitse yksin ottaa vastuuta koko joukkueesta.

Tällä hetkellä erityisesti 2010-2011 -syntyneitten tyttöjen joukkue tarvitsee vetäjää. Suurin osa tytöistä on jatkavia pelaajia, eli ovat olleet mukana jo aiemmilla kausilla. Joukkue pelaa Keski-pohjanmaan piirin 5v5 miniliigaa, joka järjestetään turnauksina Keski-Pohjanmaan alueella. Joukkue harjoittelee 1 kerran viikossa.

Seuralla on kuitenkin useampi juniorijoukkue 6-14-vuoden ikähaarukalla, joihin otetaan mielellään lisää toimijoita mukaan, joten voit ilmoittaa myös yleisen kiinnostuksen jalkapallotoimintaan mukaan.

Jos sinulla on innokkuutta lähteä vetämään joukkuetta, lähde rohkeasti mukaan! Ilmoittautua voit alla olevan linkin kautta.

http://veikot.kaustinen.fi/jalkapallo/lomakkeet/1830/7a9da53b-527c-4846-904f-3fc007ea1e94


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Kesäkuu   »
Kategoriat