Kunniakierros ja talkoopäivä Nikulassa la 5.10.
1.10.2019 20:44 Uutiset / Pääsivusto

Kunniakierros tempaistaan Nikulassa.

Tänä vuonna Kaustisen Pohjan-Veikkojen yleisurheilujaosto on päättänyt järjestää Kunniakierroksen vähän eri tavalla, mitä normaalisti on totuttu tämä vuosittainen varainkeruutapahtuma järjestämään. Nähdään la 5.10. klo 14.00 Nikulan heittopaikalla.

Tempaukseen osallistuvilla on mahdollisuus osallistua moukarinheiton pitkäaikaisen valmentajan Jarmo Pöyryn johdolla moukariharjoituksiin tai kiekko/kuula treeneihin muiden ohjaajien opastuksella. Juoksijoiden kanssa on lupautunut treeniä tekemään kestävyysjuoksija Lotta Mäkinen Jyväskylän Kenttäurheilijoista. Nyt ei siis kierretäkkään kenttää tunnin ajan, vaan osallistutaan muulla tavalla harjoitellen tempaukseen.

Mikäli et halua osallistua edellä mainittuihin harjoituksiin, on sinulla mahdollista tehdä talkootyötä Nikulan heittopaikoilla monella eri tapaa, joten kaikille riittää hommaa kunhan uskaltaudut paikan päälle katsomaan.

Mikä se Kunniakierros oikein on?

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja, joka toteutetaan jo 38. kerran. Kampanjan tuotolla kerätään varoja yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Miksi se on tärkeä tapahtuma?

Hauska tempaus koko perheelle, jonka tuotoista osa tulee myös suoraan seuratyöhön omaan seuraan tai vaikkapa vanhempainyhdistyksille kouluihin.

Miten voit osallistua?

Nouda keräilylista seuran toimistolta ja kerää siihen tukijoita sukulaisista, naapureista, kummeista ja kaimoista. Kertamaksu, joka laskutetaan myöhemmin tukijoilta, on minimissään 15€.

Olet lämpimästi tervetullut tukemaan KP-V:n yujaoston toimintaa ja syömään aitoa kisamakkaraa mukavassa seurassa !
   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Tammikuu   »
Kategoriat