Joululomaa ja Uuden Vuoden heittoja
18.12.2019 9:48 Tapahtumat ja leirit / Pääsivusto

Yleisurheilijat joululomille lompsis!

Yleisurheilijoilla keskiviikkona 18.12. klo 17 vielä lajitreenit, jonka jälkeen jäämme ohjatuista vuoroista joululomalle ja jatkamme jälleen loppiaisen jälkeen ke 8.1 lajiharjoituksilla. Meille varatuilla salivuoroilla voi toki käydä treenaamassa joulun aikanakin ja sehän on myös toivottavaa ????. Huomioikaa Urheilutalon sulku 30.12.2019 -3.1.2020.

Perinteiset Uuden Vuoden Heitot järjestetään Nikulassa la 28.12. klo 12.00 alkaen. Muistathan käydä ilmoittautumassa Kilpailukalenteri.fi kautta ennen 25.12. Mikäli sinun nimeäsi ei löydy kilpailukalenterin hakuvalikosta, eivät lisenssi asiasi ole kunnossa. Ota siinä tapauksessa yhteys seuran toimistoon, vaikka sähköpostilla tai maksa lisenssi itse SUL:n sivuilta. On järjestäjille huomattavasti helpompaa, kun nimet ovat jo valmiiksi listoilla kilpailupäivänä, eikä jälki-ilmoittautumisia oman seuran edustajilta vähän ennen kilpailun alkua tulisi ????.

Nyt kiitämme kaikkia teitä kuluneesta vuodesta ja toivotamme oiken Rauhallista Joulua ja Liikunnallista Uutta Vuotta 2020!


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Toukokuu   »
Kategoriat