Keskiviikkokisat alkavat 10.6
8.6.2020 14:12 Uutiset / Pääsivusto

Neste -Games viikkokisat starttaavat keskiviikkona 10.6

Viikkokisat järjestetään Kaustisen Urheilukentällä keskiviikkoisin kello 19.00. Ilmoittautumisia otetaan vastaan kello 18.30 alkaen, ilmoittatumiset kello 18.50 mennessä! Kisoissa on sarjoja 5-vuotiaista eteenpäin, mutta pienemmätkin ovat tervetulleita osallistumaan!

Voit ostaa tavoitepassin, jossa palkinnon saa kolmen, viiden ja seitsämän kerran jälkeen. Täyden passin palauttaneet palkitaan myös kauden päätöstilaisuudessa syksyllä. Neste-tavoitepassin hinta on 20 €. Kisoja järjestetään kesän aikana yhdeksän kertaa.

Korona-aika aiheuttaa vähän poikkeuksia myös keskiviikkokisojen järjestelyissä. Emme ota vastaan käteistä rahaa, joten saatte täytettäväksi lomakkeen, jolla keräämme laskutustiedot ja lähetämme passeista laskut sähköpostitse.

Erityisohjeet Korona-aikana!

Paikalle saavutaan vain täysin terveenä! Pestään kädet ennen kisapaikalle saapumista. Kisapaikalla toimitsijoilla on käsidesiä, jota käytetään tarvittaessa.

Yskitään ja aivastetaan hihaan!

Juodaan vain omasta juomapullosta, ei käydä juomassa hanasta!

Muistetaan turvavälit ja vältetään lähikontaktia. Eli pidetään riittävä etäisyys kanssakilpailijohin ja toimitsijoihin omaa vuoroa odotellessa!

Kokoontumisrajoitusten vuoksi toivomme, että kilpailupaikalle tulee huoltaja vain, jos se on välttämätöntä lapselle tai huoltaja on toimitsijatehtävissä. Muuten pyydämme seuraamaan kisoja kentän ulkopuolelta tai muutoin riittävän etäisyyden päästä. Muistamme katsomossakin riittävät etäisyydet!

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä!

Kuten ennenkin, tulemme tarvitsemaan vanhempien apua toimitsijatehtävissä! Tule rohkeasti kysymään, miten voit auttaa :)


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Heinäkuu   »
Kategoriat