Kainuun rastiviikolta menestystä
Julkaistu: 06.07.2018 00.00

Ensimmäistä kertaa Kainuun rastiviikolle osallistunut KP-V:n Liina-Maija Hietala teki melkoisen yllätyksen sijoittumalla sarjan D9RR tiistain osakisassa kolmanneksi eikä voittokaan jäänyt kuin 13 sekunnin päähän.
Mukavan debyytin teki myös seuran nuorin osanottaja D8RR:ssä kilpaillut Ella Pesola ollen sarjan kokonaiskisassa 21. Ellan paras osakisa oli avauspäivän 17. sija.

Ikäluokkiensa kovimmissa A-sarjoissa parhaiten menestyivät:
Pasi Pesola H35A:n yhteiskisan seitsemäs, Pasin paras osasuoritus oli finaalin kuudes sija . Sarjassa oli kaikkiaan 20 kilpailijaa
Vesa Peltoniemi H50A:n yhteiskisan yhdestoista, paras osakisa oli tiistain 10.sija. Sarjassa oli 43 kilpailijaa

B-sarjoissa menestynein:
Anne Peltoniemi D45B oli yhteiskisan kolmas, paras suoritus oli sunnuntain avausstartin toinen sija. Sarjassa oli 12 kilpailijaa.