Nikulassa heitettiin jälleen moukarin talvimestaruuksista viikonloppuna
Julkaistu: 19.03.2019 00.00

Viikonloppuna heitettiin jälleen Nikulan raviradan parkkipaikalla kahdesta ringistä ensin kansallinen moukarikilpailu ja heti perään moukarin talvimestaruuskisa. Vaativissa olosuhteissa Jesse Lehto näytti heitoillaan jo positiivista virettä, joka antaa odottaa tulevalta kesältä hyvää. Jesse sijoittui kisassa neljänneksi tuloksellaan 67,39.

Julia Kivinen heitti N19 sarjan kakkoseksi omalla ennätyksellään, joka kantoi lukemiin 53,34. Sarjan voitti Sara Killinen tuloksella 53,99. N22 sarjassa Viivi Paavola heitti pitkän tauon jälkeen tuloksen 43,01 ollen viides. M17 sarjassa Viljami Paavola heitti kuudenneksi tuloksella 44,39.

Seitsämäntoistavuotiaiden naisten sarjassa Veera Koskinen ja Aliisa Syväkoski tipahtivat harmillisesti kolmelta viimeiseltä kierrokselta Veeran heittäessä parhaallaan 45,76 (9.) ja Aliisan 43,74 (10.). Tässä sarjassa Someron Esan Silja Kosonen sävähdytti viimeisellään heittäen sarjan Suomen ennätyksen tuloksella 69,94.

Kansallisten kisojen kaustislaisesta annista vastasivat P13 sarjan Niko Kaustinen heittäen uuden ennätyksen 39,68 (4.). T15 sarjassa Lotta Voutilainen heitti myös oman ennätyksensä ja pronssille tuloksella 46,39. Tyttöjen 13 sarjassa Jonna Järvelä heitti 27,81 (6.) ja Anni Syväkoski 22,98 (7.).

Sää oli erittäin kostea ja ajoittain sade vaikeutti heittämistä, koska rinki muuttui liukkaaksi. Järjestelyt onnistuivat kuitenkin mallikaasti, mistä iso kiitos kuuluu jokaiselle toimihenkilölle kentällä ja sisätiloissa.