Juha Myllymäki hienosti MM-kisojen sijalle 6.
Julkaistu: 25.09.2021 17.22

Suomen ja KP-V:n Juha Myllymäki ampui hienosti kuudenneksi Para-Trap ammunnan MM-kisoissa Italian Lenatossa. Sunnuntaina ammuttiin vielä kaksi sarjaa peruskilpailua, joissa Juha oli "liekeissä". Viiden peruskilpailusarjan jälkeen tulos oli 103/125 rikottua savikiekkoa. Tämä oli 4 kiekkoa enemmän kuin toiseksi tulleilla 3 ampujan ryppäällä, aikamoista ylivoimaa. Juhan SE-tulos on muuten 107, eli MM-kisojen peruskilpailun tulos vieraalla maaperällä on todella hieno ja vahva suoritus!!

Kuvassa Juhan viimeinen peruskilpailun sarja

Peruskilpailun kärkipaikalta finaaliin lähtenyt Juha, hieman epäonnistui finaalisuorituksessaan. Finaaliin kuusi haulikkoampujaa lähtivät samalta viivalta eli peruskilpailun tuloksella ei ollut merkitystä, muuta kuin numerolapun verran. Alku ei lähtenyt oikein kulkemaan ja muut saivat muutaman kiekon kaulan Kaustislaiseen. Sarjan loppuosassa paineet varmaan kaikkosivat ja asentovirhe korjaantui, niin kiekotkin alkoivat tippua, mutta hiemna liian myöhään. Juha oli siis kuudes ja putosi kahden kiekon erolla edelliseen. Sijoitus on kuitenkin todella mahtava tässä herkässä lajissa, jossa silmien etäisyys aivojen kautta sormen päähän on pidempi kuin kukaan arvaakaan. Tässä lajissa menestyäkseen täytyy asennot ja ajatukset olla hallussa…

Juhan tuoreet kommentit kisan jälkeen kuuluivat: ”Ei riittänyt, asentovirhe oli päällimmäinen syy tulokseen, haulikon perä valui liiaksi olkapäälle, kun intoa oli, ennekuin ehdin reagoida valmentaja Pekan vinkistä, oli kisa jo ’game over’. Kiitos mukana elämisestä”.

Onnea Juhalle hienosta sijoituksesta ja jännittävästä kisasta! Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle kohti uusia kisoja ja tapahtumia!

Ja kiitokset myös valmentaja Pekka Maunulalle, kun jaksoi pitää kotikatsomot ajan tasalla !!

Suomalaiset menestyivät myös muissa luokissa. Vesa Järvinen ampui MM-hopeaa omassa luokassaan ja GB-luokassa Joona Pyhälä voitti finaalin omalla ennätystuloksellaan 44.