7
MAR
17.00
Monkulat, Miesten Futsal-Kakkonen

Sääripotku - KP-V Monkulat   

Kokkola, Hollihaan liikuntahalli

FC Sääripotku - KP-V/Monkulat

Monkulat ovat viettäneet hiljaiseloa hetken, osittain koronan takia, osittain nuollen haavoja viime kauden Ykkösestä putoamisen vuoksi. Tulevana lauantaina laitetaan taas futsalkengät jalkaan ja matkataan pitkän tauon jälkeen Kokkolaan, jossa vastassa on pikkuhiljaa futsalkartalle palaava FC Sääripotku.

Monkulat ovat hieman muuttuneet viime kaudesta, osa pelaaja on jäänyt pois muutettuaan pois lähiseudulta (mm. Olli Piili). Lisäksi muutama kauempana asuva pelaaja tähyilee joukkuetta lähempää nykyistä asuinpaikkaansa (mm. Jarkko Ojala). Valmennusvastuun tulevat jakamaan Juho Koivukangas sekä pelaajavalmentaja Jussi Mikkola, lisäksi muutama kauemmin mukana ollut avainpelaaja ottaa lisää vastuuta myös harjoitusten vetämisessä.

Lauantain vastustaja on Monkuloille tuttu vastus vuosien takaa, edellisestä kohtaamisesta on tosin jo sen verran aikaa, että Monkuloiden kuopus Atte Taipale oli tuolloin vain 10-vuotias. Joukkue on kuitenkin muuttunut tuosta ajasta paljon, liki jokainen pelaaja on vaihtunut tuon ajan vastustajasta. Sääripotku on myös muuttunut hieman viime kaudesta, kun se voitti suvereenisti oman Futsal-Kolmosen lohkonsa. Osa joukkueen avainpelaajista on ainakin Huismannin pöydissä huhuiltu menevän futsalkartoille palaavaan KPS:n joukkueeseen Neloseen. Monkulat eivät todellakaan lähde Kokkolan kirkkaisiin valoihin takinhelmat heiluen, vaan tarkoituksena on näyttää vastustajajoukkueelle futsalin pelaamisen mallia ja avata futsalkausi voitolla.

Seuraa heitä:

FC Sääripotku: Atte Henttu. Ainakin alustavasti on Henttu vielä joukkueen mukana, mutta lauantaina tilanne voi olla toinen. Futsal-Kolmosessa mies paukutti yhdeksässä pelissä 19 maalia ja 5 syöttöä. Saako Monkulat pidettyä Hentun kurissa?

FC Sääripotku: Wäinö Kovalainen. Sääripotkun tuki ja turva kentällä, saako Wäinö pidettyä joukkueen kurissa ja Monkuloiden miehet pois maalinedustalta?

Monkulat: Atte Taipale. Viime loppukaudesta joukkueeseen tullut Atte oli loppukauden sensaatio ja yleisön suosikki. Piti pilkkanaan nykyään Liigassa pelaavia Korhosen veljeksiä. Pitääkö pilkkanaan Sääripotkun pelaajia?

Monkulat: Joona Vuoti. Alkukauden harjoituksissa ollut loistavassa vireessä. Viime kausi meni pilalle loukkaantumisen johdosta. Onko tämä se kausi, jolloin Joona kilpailee koko kauden ykköstorjujan paikasta?


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista