15.00
KP-V etu, Naisten Futsal-Liiga

FC Halikko - KP-V KP-V

Salohalli

KP-V:n tuplaviikonloppu käynnistyi tappiolla – heti sunnuntaina paikka kasvojenpesuun

KP-V:n tuplaviikonloppu alkoi erittäin mielenkiintoisella pelillä lauantaina, kun se kohtasi FC Halikon. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla.

Halikko kuroi kolmen pisteen voiton turvin eron kiinni, ja nyt joukkueet ovat tasoissa kymmenellä sarjapisteellä.

Lauantain kamppailu käynnistyi todella räväkästi kummankin joukkueen juhliessa maalia ennen kahta täyttä peliminuuttia. Ottelun alku antoi viitteitä maalijuhlasta, mutta osumia ei liukuhihnalta kuitenkaan nähty.

Ensin Halikko eteni 1–0-johtoon, kun ottelu oli vanhentunut vain reilun minuutin. KP-V kuittasi maalin kuitenkin nopeasti, ja peli oli tasan saman minuutin aikana.

KP-V:n 1–1-tasoitukseen oikeuttavan maalin naulasi Erica Niemi hyvältä etäisyydeltä.

Joukkueet kamppailivat rintarinnan ollessaan tasoissa KP-V:n painostaessa napsun verran aggressiivisemmin.

Tasaisen väännön ja momentumin onnistui kuitenkin kääntämään itselleen kotijoukkue. Halikko viimeisteli toisen osumansa noin viiden peliminuutin jälkeen.

Avauspuoliajalla ei enempiä osumia nähty, vaan tauolle edettiin 2–1-lukemissa. Kumpikin joukkue loi hyviä maalipaikkoja ja lisäosumien syntyminen oli pienestä kiinni. Puolustukset ja maalivahdit toimivat myös vakuuttavasti, mikä piti ottelun vähänumeroisena.

Pinkkipaidat saivat ottelun toiselle puoliajalle ihannealun, kun Salla Lillsund tasoitti ottelun 2–2:een. Lillsund sai pallon Jenny Le-Östmanilta ja toimitti sen maalille. Pallo löysi tiensä verkon perukoille ohi maskissa olleen Halikko-vahdin.

Toisen puoliajan alku oli kaustislaisittain muutenkin positiivinen. Joukkue loi aihiorikkaita maalipaikkoja ja puolustus toimi vakuuttavasti.

Kun toista 20-minuuttista oltiin pelattu liki kolme minuuttia, KP-V:n Emilia Nurkkala olis viedä vierailijat 2–3-edelle, mutta kaustislaistykin lirutus pyöri vähän ohi maalin.

“Jos et itse tee, kaveri tekee” on suomalainen surullisen kuuluisa urheiluklisee, joka kävi toteen myös lauantaina. Nurkkalan hyvän maalipaikan jälkeen Halikko iski maalin seuraavassa vaihdossa. Tuo 3–2-johtomaali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi, kun KP-V ei lisämaaleja onnistunut loihtimaan.

Halikko iski ottelun 4–2:ään ajassa 26:11, jonka jälkeen KP-V sai hyvän vaihteen silmään. KP-V haki hanakasti kavennusosumaa onnistumatta siinä. KP-V:n maalin hakeminen avasi maalipaikkoja myös vastustajille, mutta myös Halikon viimeistely ontui.

Kotijoukkue viimeisteli vielä kaksi maalia tyhjään KP-V-nuottaan. Näin ollen ottelun loppulukemat merkattiin lukemiin 6–2.

KP-V jatkaa urakkaansa huomenna sunnuntaina jolloin vastaan astelee sarjakakkonen MuSaFutsal.