KP-CUP HIIHDOT JATKUI VIIME VIIKONLOPPUNA HIMANGALLA JA KINNULASSA
HiihtoJulkaistu: 14.03.2021 06.55

KP-CUP HIIHDOT JATKUI VIIME VIIKONLOPPUNA HIMANGALLA JA KINNULASSA

VIIMEISET KP-CUP PIIRINMESTARUUSHIIHDOT KISATTIIN VIIME VIIKONLOPPUNA HIMANGALLA JA KINNULASSA. KAUSTISEN ISKU RYHMÄLTÄ NÄHTIIN TAAS UPEITA SUORITUKSIA. HIMANGALLA KISATTIIN NORMAALI MATKAT VÄLIAIKALÄHDÖLLÄ JA PERINTEISELLÄ TYYLILLÄ. N10 SARJASSA ESSI KOLA HIIHTI HIENOSTI SIJALLE 5 , AADA PESOLA SIJALLE 6 JA ELSA PAAVOLA SIJALLE 8. KOVATASOISESSA N12 SARJASSA LIINA-MAIJA HIETALA JÄI VAIN 5 SEKUNTIA PRONSSISTA. SAMASSA SARJASSA HIIHTIVÄT, MYÖS MYÖS ELLA PESOLA SIJA 8 JA IIDA PAAVOLA SIJA 9. M14 SARJASSA ELMERI HIETALA HIIHTI SIJALLE 4

KINNULASSA OLI VUOROSSA SPRINTIT VAPAALLA TYYLILLÄ. LUMISATEESSA JA KOVASSA MAASTOSSA KÄYDYSSÄ KISASSA PALATTIIN SITTEN TAAS VAIHTEEKSI MITALI KANTAAN. N12 SARJASSA LIINA-MAIJA HIETALA HIIHTI JO AIKA-AJOISSA KOLMANNEKSI, A FINAALISSA HIENON HIIHDON PÄÄTTEEKSI SAI TUULETTAA PROSSI MITALIA, EIKÄ HOPEAKAAN KAUAKSI JÄÄNYT. M14 SARJASSA ELMERI HIETALA OLI AIKA-AJOISSA SIJALLE 4, A FINAALISSA PRONSSI JÄI VAIN HARMILLISEN LOPPUSUORA KAMPPAILUN JÄLKEEN VAIN 2 SEKUNNIN PÄÄHÄN.

KAUSTISEN POHJAN-VEIKOT OLI ENNEN VIIMEISTÄ OSAKILPAILUA SEUROJEN VÄLISISSÄ PISTEISSÄ HIENOSTI SIJALLE 8. MUKANA ON 18 SEURAA.

ONNITTELUT KAIKILLE HIIHTÄJILLE !!!

LINKIT TULOKSIIN:

https://aa-ventures.fi/data/documents/Keski-Pohjan...

https://www.kinnula.fi/wp-content/uploads/2021/03/...