P9 Kokkolassa 4.8.
Julkaistu: 05.08.2020 00.00

Kokkolassa kaikki on suurempaa, niin myös maalien koko. Tämän sai tuntea nahoissaan P9 porukka Kokkolan kipparihallissa tiistai-iltana, kun ensimmäisessä pelissä kotijoukkue KPV/musta pisti hyvällä prosentilla palloja vierasjoukkueen maaliin.

Ensimmäinen puoliaika oli kuitenkin tasainen. Aloitusmaalista vastasi KPV, mutta vain kaksi minuuttia Kokkolan avausmaalin jälkeen pisti Arttu Stenman vaparista pallon komeasti suoraan maaliin. Aikaa ennätti kulua taas vain kaksi minuuttia, kun KPV meni jälleen johtoon. Peli ennätti jälleen vanheta kaksi minuuttia, kun Kaapo Leskinen veti kulmapotkun maalin eteen ja Topias Saari laittoi pallon varmasti polvellaan sisään. Harmittavasti juuri ennen puoliaikaa vastustaja ennätti vielä viemään pelin 3-2 lukemiin.

Toinen puoliaika oli vastustajan maali-ilottelua, kun kolmen minuutin sisään vastustaja sai kolme maalia. Seuraava maali saatiin kuitenkin menemään kotijoukkueen maaliin, kun Kaapo Leskinen syötti ja Jasper Peltoniemi viimeisteli KP-V:n kolmannen maalin. Vastustaja pääsi rankaisemaan vielä kerran ja pelin loppulukemiksi kirjattiin 7-3.

Illan toisessa pelissä vastaan asettui KPV/valkoinen. Nyt oli Kaustisen vuoro nauttia maalinteon hurmasta. Ensimmäisestä maalista vastasi Milo Pollari ja toisesta hienosti pakin paikalta nousun tehnyt Joose Puumala. Kolme seuraavaa maalia olivatkin joukkueen sähikäisen Jasper Peltoniemen käsialaa. Jasperin kolmanteen maaliin teki loistavan taustatyön Topias Saari, joka otti hienon juoksun maalille, varman pallon pysäytyksen sekä taitavan syötön suoraan Jasperin jalkaan. Pitihän sitä Kokkolan pojillekin yksi maali antaa tähän väliin, mutta pelin viimeisestä maalista vastasi taas KP-V. Väinö Järvelä harhautti vastustajan, kuljetti maalille ja vielä herrasmiehen elkein syötti pallon tiimikaverilleen Milo Pollarille ja Milo viimeisteli pelin loppulukemiksi 6-1.

Tänään pojat olivat aktiivisesti pelissä kiinni alusta asti. Ensimmäinen pelikin oli pääosin tasainen, vastustajalla onnea ja taitoa maalinteossa hieman enemmän. Veeti Kokkila taisteli illan peleissä hienosti tilanteet loppuun asti eikä antanut isompienkaan vastustajien hämätä itseään. Topias Koivisto teki tärkeitä vastustajan hyökkäyksien katkaisuja ja hyviä syöttöjä ylös pakin paikalla. Kaapo Leskinen teki molemmissa peleissä hyviä nousuja laidan kautta ja tarjoili hyviä syöttöjä. Ensi maanantaina jatketaan Teerijärvellä!