P12 reiluun voittoon kotikentällä
Julkaistu: 06.08.2020 00.00

Torstai-iltana päästiin todistamaan jalkapalloa parhaimmillaan, kun KP-V:n P12 ylsi reiluun voittoon Nivalan FC92 joukkuetta vastaan.

Kaustinen lähti heti peliin hyvällä sykkeellä ja pallo liikkui liukkaasti kentällä. Peliä ennätti kulua vain neljä minuuttia, kun Tino Pollari sai tehtyä pelin avausmaalin. Tino vastasi myös seuraavasta osumasta. Kotijoukkueen kolmas maali oli Eemeli Lyytikäisen puskun ansiota, vaikka pallo menikin vastustajan kautta maaliin. Puoliajan loppuun saatiin kunnon painostus päälle ja maaleja syntyikin kaksi, toinen oli Onni Timosen ja toinen Elmeri Kankaan käsialaa.

Toiseen puoliaikaan lähdettiin lukemista 5-0. Toista puoliaikaa ennättää kulua vain viisi minuuttia, kun Aatu Rannila laittoi pallon maaliin. Seuraavasta kahdesta osumasta vastasi jälleen Tino Pollari 43:n ja 52:n peliminuutin kohdalla. Kotijoukkueen viimeinen maali nähtiin 53 peliminuutin kohdalla, kun Viljami Läspä laukoi ja pallo meni Juuso Pulkkisen jalasta maaliin. Pieni kotijoukkueen väsähtäminen nähtiin pelin viime minuuteilla, mutta vastustaja ei kuitenkaan saanut palloa kotijoukkueen maaliin. Vastustajan rike jäi valitettavasti tuomarilta huomaamatta ja tämän seurauksena vastustaja pääsi tekemään yhden maalin pelin loppuminuuteilla. Pelin loppulukemat 9-1.

Koko joukkue pelasi tänään hienon pelin. Pallo liikkui, miehet liikkuivat ja syötöt osuivat kohdilleen. Tino Pollari pelasi loistavan pelin tehden pahaa jälkeä vastustajan maalilla ja omassa puolustuspäässä nähtiin Tinolta hienoja katkoja. Puolustuspäässä tänään vakuutti myös Eero Känsäkangas hyvillä katkoillaan. Elmeri Kangas työskenteli hienostilaidalla ja harhautteli vastustajia helpon näköisesti. Onni Timosen jäätävän hyvä pelisilmä näkyi tässäkin pelissä ja Onnin hyökkäyspään hienot seinäsyötöt tuottivat tulosta. Ensi viikolla jatketaan Kalajoella.