P9 pelit PeFF:iä vastaan 10.8.
Julkaistu: 12.08.2020 00.00

P9 kohtasi kauden toiseksi viimeisessä turnauksessaan PeFF:in kaksi joukkuetta Pedersörestä. Pelit pelattiin Teerijärvellä.
Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui PeFF/keltainen. Peli eteni tasaisesti ja maalipaikkoja saatiin luotua puolin ja toisin. Ensimmäisenä maalinteossa onnistui kuitenkin PeFF. Laukaus oli taitava, eikä jättänyt maalivahdille mahdollisuuksia. Toiselle puoliajalle lähdettiin PeFF:in johtaessa 1-0.

Toisella puolikkaalla saatiin hyvin maalipaikkoja aikaan, mutta PeFF:in taitava maalivahti otti kaikki kiinni. Toisesta osumasta vastasi myös PeFF: Maalilla Väinö Järvelä sai ensimmäisen vedon kiinni, mutta puolustus ei saanut siivottua palloa pois omalta alueelta ja vastustaja rankaisi tekemällä maalin.
Enempää maaleja ei nähty, joten pelin loppulukemiksi jäi 2-0.

Siihen nähden, että vastustajalla oli mukana pelissä kolme vuotta vanhempaa pelaajaa, pojat pelasivat hyvin. Pientä varovaisuutta vastustajan isompi koko toi KP-V:n riveihin. Väinö Järvelä taisteli maalilla hienon pelin, tehden hyviä vastaantuloja ja ottaen kiinni tärkeitä koppeja. Veeti Kokkila sai katkottua hyvin vastustajan hyökkäyksiä ja piti yllä hyvää liikettä keskikentällä.

Toisessa pelissä vastaan tuli PeFF/punainen. Pelin ensimmäisestä maalista vastasi KP-V, kun Etelä-Suomen lomaltaan hyvin levänneenä palannut Valle Varila laukoi pallon rauhallisin ja varmoin elkein vastustajan maaliin. Pienet pullistelutkin esiteltiin tuuletuksena vastustajan maalivahdille. Toisesta maalista vastasi Kaapo Leskinen, joka pisti pallon sisään ilmiömäisellä vedollaan. PeFF:kin pääsi ennen puoliaikaa yllättämään KP-V:n maalilla torjuneen Arttu Stenmanin. Toiselle puoliajalle lähdettiin KP-V:n niukassa johtoasemassa 2-1.

Toisella puoliajalla KP-V hallitsi hienoisesti peliä. Topias Saari ja Valle Varila vastasivat KP-V:n seuraavasta osumasta. KP-V:n neljäs osuma nähtiin vielä vähän ennen pelin päättymistä, kun Topias Koivisto onnistui alhaalta syöttämään nappisyötön hyökkäyspäässä kärkkyneelle Valle Varilalle. Pelin päätöslukemat KP-V:lle 4-1.

Ensimmäisen pelin hienosti maalissa pelannut Väinö Järvelä teki hienoa työtä myös toisessa pelissä kentällä, taistellen kärjessä pallot itselleen. Milo Pollari sai hienosti kuljetettua palloa ja rakensi maalipaikkoja. Joose Puumala teki rohkeita ja tärkeitä nousuja pakin paikalta hyökkääjien avuksi. P9 viimeinen turnaus su 6.9 Kokkolassa.