Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - Zenith
2019-2020 - Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
22
Hel

Vieraita Helsingistä


Monkulat saa vieraita Helsingistä.

Monkuloilla on luvassa lauantaina 22.2 klo 16.00 alkavassa ottelussa haastava koitos, kun sarjassa toisena tasapisteissä Kiiston kanssa oleva Zenith, Helsingistä saapuu Kaustiselle.

Zenith voitti edelliskierroksella näytöstyyliin sarjassa 7. olevan EBK:n kotikentällä lukemin 8-1, kun taas Monkulat kävi Turussa pyörähtämässä häviten ottelun 6-1.

Vierasjoukkue Zenithiä ennakoitiin kauden alussa sarjan häntäpäähän, mutta on yllättänyt kaikki ja tavoittelee tällä hetkellä suoraa nousua liigaan. Joukkue on hankkinut täsmävahvistuksia ja on esiintynyt läpi kauden tasaisen vahvasti. Joukkueen paras pistemies on liigajoukkue JoSePasta täksi kaudeksi Zenithin riveihin siirtynyt Jose Ikonen tehoin 9+14 ja takana vaanii viime kaudella Kaustisella 5 maalia iskenyt Hassan Yaghoubi tehoilla 15+5. Kotijoukkue saakin olla näiden kavereiden kanssa varpaillaan.

Monkulat puolestaan on varmistanut sen, että ensi kaudella hommat jatkuu sarjaporrasta alempana, joten nyt pelataan enää kunniasta ja yritetään napsia pisteitä isommilta.

Joukkueen sairastupa on tyhjentymässä ja se onkin näkynyt viikon treeneissä, jossa on vihdoin väkeä riittänyt jopa täyden kentän loppupeleihin.

Kotiyleisöä hemmotellaan huomenna, sillä kauden debyytit Kaustisella tulevat tekemään 15-vuotias Atte Taipale, puolet vanhempi paluumuuttaja Eeli Penttilä sekä leikkauksesta toipunut Niko Välisaari.

Sivussa ovat ainoastaan edellisen kotipelin sankari Santtu Lehto, jalkavammasta toipuva Niko Korhonen, Sääripotkun apuun hälytetty Janne Björkgren sekä kahden ottelun toimitsijakieltoa kärsivä Juho Koivukangas.

La 22.2 klo 16.00 Monkulat vs Zenith!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Huhtikuu   »
Kategoriat