Esittely
Ottelutilastot
KP-V Monkulat - FC OPA
2019-2020 - Monkulat - Miesten Futsal-Ykkönen
Klo 16:00 Kaustinen, Urheilutalo
8
Hel

Revanssia hakemaan


Huomenna pöhistään!

Huomenna pelataan Kaustisen Urheilutalolla futsalin Ykkösen ottelu FC Monkulat - FC OPA klo 16.00 alkaen.

Monkulat sai edellisestä AU vierailusta lahjapisteet numeroin 0-5 kotijoukkue AU:n peluuttaessa pelaajaa, jota ei oltu merkitty pöytäkirjaan, joten nyt lähdetään jahtaamaan toista voittoa pelaamalla.

Vieraat saapuvat Oulusta ja ovat vuosien varrelta hyvinkin tuttu vastus. OPA aloitti kauden heikosti pelaajapulan vuoksi, mutta on kauden mittaan saanut riveihinsä tasonsa osottaneita vahvistuksia. OPA pelasi edellisellä kierroksella kotiottelut PJK:ta ja Raumaa vastaan. PJK:n kanssa tasattiin pisteet lukemin 6-6 ja Raumalle tuli hieman yllättävä 1-4 tappio. Tämä on vierasjoukkueelle todellinen 6 pisteen ottelu, sillä sarjapaikan säilymiseen on matkaa 6 pistettä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen Oulussa päättyi OPA:n murskaavaan 10-1 tulokseen, mutta Monkulaleirissä tämä on pyyhitty jo mielestä ja huomenna lähdetään taistelemaan kalenterivuoden ensimmäisestä kotivoitosta.

Monkulat saa otteluun lähes täyden ryhmän, sillä sivussa ovat ainoastaan työkiireiden vuoksi Jarkko Ojala, polvivammasta toipuva Rauli Lassila, pidemmälle huilille joutunut Sami Finnilä sekä ulosajon penkiltä saanut valmentaja Koivukangas kärsii toimitsijakiellon.

Jatkaako kolme maalia edellisessä pelissä tehnyt Olli Piili maaliputkeaan? Onko Jussi Mikkolan jalka kuumana uusien kenkien myötä? Pääseekö Aaro Hedman kuulemaan Toni&Henri 13 biisiä maalilaulun muodossa? Kenen Monkulan biisi tullaan kuulemaan huomenna ensisoitossa? Vai viekö vierasjoukkue jälleen pisteet mukanaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saatte vastauksen saapumalla paikanpäälle huomenna klo 16.00!

Seppo Monkuloiden sankari!


Seppo Monkuloiden sankari!

Monkuloiden voittoputki on venynyt jo kahden ottelun mittaiseksi, kun lauantain kotipelissä Monkuloiden käsittelyssä taipui FC OPA, Oulusta.

Monkulat aloitti ottelun pirteästi ja onnistui luomaan useampia mainioita maalipaikkoja kohti vieraiden maalia, mutta OPA:n maalivahti ja kehno viimeistely pitivät kotijoukkueen nollilla. Pikkuhiljaa ottelun edetessä OPA pääsi peliin paremmin mukaan, mutta kotijoukkueen peli-ilme oli tänään loistava ja vaarallisimmilta paikoilta pidettiin vieraat poissa hyvällä puolustuspelaamisella ja viimeisenä lukkona toimi maalivahti Sami Harjupatana, joten tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Tauon jälkeen ei ehditty pelaamaan kauan, kun Monkulat onnistuivat maalinteossa. Vieraiden maalivahti nousi mukaan hyökkäykseen ja Aaro Hedman pääsi katkaisemaan poikittaissyötön viimeistellen pallon tyhjään maaliin.

Hetkeä myöhemmin Monkuloiden sankari, Santtu Lehto aloitti shown. Aluksi vapaapotkusta lukemat 2-0 ja hetkeä myöhemmin ottelussa hienosti pelannut Alexander Garzon tarjoili seinäsyötön Lehdolle, joka latasi vastustamattomasti pelivälineen etuyläkulmaan ja loppulukemat 3-0 Monkuloille.

Kolme pistettä maistuu joukkueelle erittäin hyvälle, vaikka edellisestä ottelusta saatiin AU:sta 0-5 voitto kotijoukkueen peluuttaessa edustuskelvotonta pelaajaa tuli tämä voitto pelaamalla ja täysin ansaitusti.

Monkulat pelaa seuraavan ottelun tulevana lauantaina Turussa, jossa vastaan asettuu TPK.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Syyskuu   »
Kategoriat