Kaudet päätökseen!
11.10.2016 13:30 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Suurin osa yleisurheilun palkituista kerkesi yhteiskuvaan!

Kun kesä vaihtuu syksyyn tulee pieni tauko harjoitteluun niin jalkapallon kuin yleisurheilun puolellakin. Tosin tuo tauko on kyllä kovin lyhyt kun siirrytään sisälle reenaamaan, mutta siinä välissä on aika muistaa kesän aikana tositoimissa olleita hienoja urheilijoitamme.

Tänä syksynä järjestettiin samana iltana molempien jaostojen päätöstilaisuudet, jotta monet perheet saavat hakea palkinnot yhdellä reissulla. Tämä onkin ilo huomata, että niin monet lapset harrastavat eri lajeja. Monipuolisuus on valttia!

Aluksi oli vuorossa jalkapallojaoston päätöstilaisuus, jossa vuorotellen joukkueiden valmentajat kävivät kertomassa menneen kesän terveisiä ja tulevan talven suunnitelmia. Lisäksi kaikki juniorijoukkueiden pelaajat saivat kunniakirjan, sekä joka joukkueesta yksi hyvin ansioitunut tai kesän aikana kehittynyt pelaaja palkittiin pokaalilla. Vuoden pelaaja- kiertopalkinnon saaja valitaan kaikista kesän aikana pelanneista, joita tänä vuonna oli 90 lisenssin ostanutta pelaajaa ja niiden lisäksi noin 30 innokasta harjoittelijaa, jotka eivät käy peleissä. Tämän vuoden palkinnon saaja on kehittynyt hurjasti kesän aikana henkisesti ja taidoiltaan, sekä osoittaa hyvää käytöstä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, Vuoden Pelaaja on Viljami Timonen.

Seuraavaksi oli yleisurheilujaoston vuoro palkita omia urheilijoitaan. Yleisurheilujaoston toiminnassa mukana olleita ja lisenssin hommanneita urheilijoita on ollut kaiken kaikkiaan 155 ja lisäksi on vielä ollut suuri joukko satunnaisesti harjoituksissa ja Neste Oil Gameseissä käyneitä. Yleisurheilijat ovat menestyneet kesän aikana loistavasti, siitä osoituksena on Vattenfall Seuracup Kilo-sarjan kokonaiskilpailun voitto, sekä SM- ja piirimenestystä on tullut laajalla rintamalla.


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat