KP-V:n judon Tiia Timmerbackalle pronssia kovatasoisesta Nuorten Finnish Judo Openista
29.11.2016 20:06 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Tiia kisojen jälkeisissä maanantaitreeneissä, sparraajat taustalla :)

NFJO (Nuorten Finnish Judo Open) kisa käytiin Kouvolassa lauantaina 26.11.2016.

NFJO kisa on syyskauden kovatasoisin kotimaassa järjestettävä judokisa nuorille; alle 21 -vuotiaiden ja alle 18 -vuotiaiden sarjoissa otteleville judokoille. NFJO –kisaan osallistui kaikkiaan 130 kilpailijaa; Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Virosta, Latviasta ja Venäjältä.

Kaustisen Pohjan-Veikkoja edustava Tiia Timmerbacka osallistui U18 sarjan, alle 57 kg:n painoluokkaan. Kyseiseen painoluokkaan osallistui kolme kilpailijaa suomesta (Nuorten SM kisojen 2016 kolme parasta), sekä yksi Norjalainen ja yksi Venäläinen kilpailija.

Timmerbacka taisteli painoluokassaan hienosti pronssille, voitettuaan Norjalaisen vastustajan ja toisen Suomalaisista vastustajista (Elviira Kujansuun). Timmerbackan voittama Kujansuu kuuluu Suomessa judon alle 18 -vuotiaiden 1- maajoukkueeseen. Kujansuu voitti mm. kuluvan vuoden SM kisat ja viimeksi viikko sitten Tartossa käydyn judokisan, jossa oli osallistujia mm. Suomesta ja Baltian maista.

Kaikki Timmerbackan ottelut olivat tasaisia ja voitettavissa. Timmerbackan tämänhetkistä hyvää kisakuntoa osoitti myös se, että Norjalaista vastaan käyty ottelu ratkesi vasta jatkoajalla Timmerbackan eduksi. Hyvä Tiia!


   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat