Haulikko ampujat menestyivät kansallisen trapin AM- kisoissa
Julkaistu: 06.08.2018 00.00

Seuran ampujat menestyivät jälleen hienosti Ylistarolla järjestetyissä kansallisen trapin aluemestaruus kisoissa. Sarja voittoja tuli kolme ja miehet voittivat myös kultaa joukkuekisassa.

Miesten sarjan voiton otti Manu Mastokangas (KP-V) ammuttuaan 89 kiekkoa kuten myös Ari Heikkiniemi (RMY).Uusinnassa Manu oli tarkempi osumin 3 - 2. Manu ja Ari tekivät myös uuden alue ennätyksen peruskisassa. Kolmaskin sija meni uusintaan, kun Mika Mutka (KannA) voitti Jari Teirikankaanammuttuaan 86/1 ja Jari 86/0. Marko Vähäpesola oli viides rikottuaan 84 kiekkoa ja Toni Varila yhdeksäs tuloksella 79 kiekkoa.

Miesten joukkue Mastokangas, Teirikangas ja Vähäpesola voittivat joukkue kultaa tuloksella 259 kiekkoa.

Y 50 sarjan tarkin oli Timo Polvi (LMS) 90 kiekkoa, toinen Mauno Ylikangas (KannA) 86 kiekkoa ja kolmas Seppo Aho (JMS) 79 osumaa. Arto Lahti oli viides rikottuaan 77 kiekkoa ja Reijo Luomala seitsemäs 71 rikottua kiekkoa. Polven tulos uusi alue ennätys.

Y50 joukkue ( Paavola, Lahti ja Luomala) jäi yhden kiekon päähän kullasta rikottuaan 238 kiekkoa. Voiton vei Jurvan MS.

Y60 sarjassa vahvin oli Risto Paavola ammuttuaan kisan kovimman tuloksen Timo Polven kanssa. Ristollekin siis hieno 90 kiekon tulos. Sarjan kakkoseksi ampui Kari Polvi (LMS) 89 kiekollaan ja kolmas sarjassa oli Erkki Kaustinen hienolla tuloksella 88 kiekkoa. Paavolan tulos uusi alue ennätys.

Y70 sarjassa ei seuran ampujia ollut niinpä muut saivat jakaa mitalit. Ykköseksiampui Reino Kriikkula (JMS)83 kiekkoa ja alue ennätys tulos Reinolle. Kakkoseksi ampuiTaisto Mäkinen (YMS) 79 kiekkoa ja saman seuran Voitto Mäntysalo oli kolmas tuloksella 75 kiekkoa.

Naisten sarjaa hallitsi Kurikan Merja Korpela joka rikkoi 85 kiekkoa ja teki samalla uuden alue ennätyksen. Johanna Vähäpesola ampui hienostitoiseksi rikottuaan 82 kiekkoa ja Sari Valtari (YMS) kolmastuloksella 71 kiekkoa.

Y 15 sarjaa hallitsivat sitten Kaustisen juniorit Viljami Teirikangas ja Arttu Lahti.Viljami oli tarkin ampuen uudeksi alue ennätys tulokseksi 67 kiekkoa ja Arttukin ampui hyvin hopealle rikottuaan 44 kiekkoa. Kolmas oli RMY:n Joonas Boren tuloksella 39 kiekkoa.