Timo Nissilälle Kalevi Juoperin muistokisan voitto
19.8.2018 19:40 Uutiset / Jaoston pääsivusto

Pytyt jakoon - tuumivat Timo ja Mika palkinnon jakotilaisuudessa

Timo Nissilä RMY ja Mika Mutka KannA olivat tarkimmat ampujat, kun Kaustisella käytiin Kalevi Juoperin muistokisa. Molemmat ampujat päättyivät tulokseen 92 kiekkoa ,mutta Timo Nissilä oli uusinnassa vahvempi ja voitti osumin 1-0. Samalla Nissilä vei kiertopalkinnon omakseen saatuaan kolme kiinnitystä pyttyyn.Tasatuloksen vuoksi Mika Mutka saa kuitenkin vuodeksi palkinnon haltuunsa, josta se sitten siirtyy Nissilän haltuun lopullisesti.

A- sarjan kolmanneksi ampui Kim Känsälä, joka jäi kiekon päähän voitosta, Marko Vähäpesola oli neljäs tulos 86 kiekkoa.Toni Varila oli kahdeksas rikottuaan 82 kiekkoa ja Jari Teirikangas yhdeksäs 81 osumalla.

B-sarjan voitti Vesa Laahanen ViitA rikottuaan 90 kiekkoa. Sarjan kakkoseksi ampui KKV:n Jukka Ropilo rikottuaan 85 kiekkoa. Kolmos sijasta käytiin sitten uusinta neljän ampujan kesken. KMY:n Ismo Ruha (84/6)oli uusinnan vahvin ennen Mauno Ylikangasta KannA(84/5), Antti Pirttisaloa RMY (84/4+4) ja KRM:n Matti Parikkaa (84/4+3). Juha Myllymäki oli sarjan yhdeksäs rikottuaan78 kiekkoa. Risto Paavolan tulos 78 kiekko oikeutti 13. sijaan ja kiekon vähemmän ampunut Erkki Kaustinen oli 16. Reijo Luomala (20.), Arto Lahti (22.) ja Timo Vapola (25.) olivat muut seuran edustajat b-sarjassa.

C-sarjan vei RMY:n Matti Honkaharju, joka rikkoi 84 kiekkoa, kakkoseksi tullutReino Kriikkula JMS jäi kiekon päähän ja kolmas Taisto Mäkinen YMS rikkoi 78 kiekkoa.

Naisten sarjan vahvin oli YMS:n Marjo Uusitalo, hyvällä tuloksella 85 kiekkoa. Kirsi Yliluoma MKMS antoi hyvän vastuksen ja hävisi vain yhdellä kiekolla. Lotta Seppinen oli sarjan kolmas 81 kiekollaan. Merja Ahola oli kuudes osuttuaan 68 kiekkoon ja Johanna Vähäpesola jäi kiekon Merjasta ollen seitsemäs. Ann-Helen From oli yhdeksäs rikottuaan 63 kiekkoa ja Mervi Sillanpää 10. osuttuaan 62 kiekkoon.

Nuorten Y17 sarjaan saatiin kaksoisvoitto kun Viljami Teirikangas otti selvän voiton ennen Kim Vapolaa.Viljamin tulos hieno 81 kiekkoa ja Kimin tulos 65 kiekkoa. Atte Aimolahti P-HA:sta oli kolmas tuloksella 52 kiekkoa. Arttu Lahti rikkoi 41 kiekkoa ja oli neljäs ennen RMY:n Joonas Borenia, jonka tulos oli 33 kiekkoa. Muistokisa oli samalla yksi kauden Beretta Cupin osakilpailuista ja kisa keräsikin hienosti osanottajia, peräti 64 ampujaa.   
Lisää uutisia
Kaustisen Pohjan-Veikot
«  Lokakuu   »
Kategoriat