Tammikuun ilma-ase kisat
Julkaistu: 27.01.2019 00.00

Ilma-ase ampujien tiivis kilpailurytmi jatkui loppiaisena 6.1, jossa ammuttiin St1 Ylistaro Loppiaiskisa.

8IT sarjassa Maximus Nikula ampui jälleen kisaennätyksensä 192 , ensimmäinen sarja 98, joka hipoo jo täydellisyyttä.

10IT sarjassa olivat mukana Lauri ja Frans Järvelä. Pojat hakivat vielä tuntumaa uuteen ampuma-asentoon, Lauri sijalla 4. tulos 150 ja Frans 5. tulos 142.

12VT sarjassa Sofia Äijö ampui ykköseksi ennätystään hipovalla tuloksella 180. Sara Äijö oli samassa sarjassa 3. tuloksen ollessa 154.

14VT sarjassa Ia Nikula saavutti toisen sijan tuloksella 267. Samassa sarjassa kaksi ikäluokkaa urakoineet Sofia Äijö oli 4. (259) ja Sara Äijö 6. (248)

"Tarkka-ampujien" kilpakausi jatkui 19.1 Isokyrössä Tammikuun kisojen merkeissä

10IT sarjan voittajaksi tähtäsi Joose Puumala, jonka tulos 174 riitti ylivoimaiseen voittoon tässä kahden osallistujan sarjassa.

12VT sarjan kamppailu käytiin Puumalan sisarusten kesken. Tälläkin kertaa parempi oli Minka-Maria tuloksella 176. Peetu joutui toteamaan sisarensa paremmuuden neljän pisteen erolla.

14VT sarjassa aamulla kovan pohjatuloksen ampunut KokMasin Otso-Aadolf antoi lievän lisäjännitysmomentin Kaustisen ampujille. Peetu Puumala piti kuitenkin hyvin hermonsa kurissa ja ampui oman ennätyksensä 270, jääden kuitenkin Otsolle 4 pistettä. Kakkossijaan tulos kuitenkin riitti sillä järjestävän seuran Imas:n sekä Kp-v:n seuroista ei ollut ampujia ohittajiksi. Kp-v:n Ia Nikula oli sarjan 4. tuloksella 262 ja Minka-Maria Puumala 5. 259

Välillä harjoiteltiin täysillä radoilla. Uudet valot sekä radan levennys antoivat harjoitteluun uutta potkua.

Kilpailukautta jatkettiin vielä kuun viimeisenä viikonloppuna Ylivieskassa, Talvi-Ilma kisojen merkeissä 26.1

10IT sarjassa oli KP-V:n ainoa edustaja tällä kertaa. Frans Järvelä piti hyvin seuran mainetta yllä ottaen voiton sarjassaan tuloksella 156. Liekö kaunis sää vienyt ampumahalut "kellariampujilta" kun muutoinkin kisan osallistujamäärä oli suhteellisen vaatimaton.

Ensi viikolla on vuorossa Vanhan Paukun kevätkisat Lapualla ja seuraavan viikonloppuna yksi kauden toisista pääkilpailusta Aluemestaruuskilpailut Kauhavalla, jonne lähdetään hakemaan menestystä niin joukkue- kuin henkilökohtaisellakin tasolla. Tästä lisää tuonnempana...